Реклама / Ads
6| 4168 |21.04.2021 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Животът след залеза на Борисов и българската следа в чешкия скандал

.
Какво следва след залеза на Борисов и ще има ли формула на парламентарно съгласие? Какви са мръсните тайни изпод руините от взривените муниции в Чехия и сглоби ли се пъзела за отравянето на оръжейния търговец Емилиян Гебрев? Това са част от темите в предаването ”Честно казано с Люба Кулезич” тази вечер.
 

Ето какво още ще видите в предаването по телевизия "Евроком":

 

Какво изгрява след залеза на Борисов?. В студиото на “Честно казано с Люба Кулезич” влиза десантчикът от “Росенец” и настоящ депутат от “Демократична България” - Ивайло Мирчев. Група от законопроекти вече е факт - ще се задейства ли обаче нова формула на парламентарно съгласие?


Лутането на червените ескадрони. Евродепутатът-социалист Елена Йончева с анамнеза на “контузената” Борисовщина и с диагноза за късогледата Ниновщина. Следва разговор за задкулисието в предните редици на социалистите, които не посмяха да оглавят протеста, не подкрепиха открито Радев и не се отрекоха напълно от Борисов. И още: Как се катурнахме с още едно място по стълбицата в класацията на “Репортери без граници” за свобода на словото?


Нова Карибска криза - мръсните тайни изпод взривените муниции. Чешките разследващи запалиха дипломатическа война заради действията на ГРУ на тяхна територия. Сглобиха ли и пъзела за натравянето на оръжейния търговец Емилиян Гебрев? Коментар на политическия анализатор и бивш посланик на България в Русия Илиян Василев, както и на журналиста Христо Грозев от разследващата група “Bellingcat”. И още: Живот на карта - какви ще са последиците, ако опозиционерът Алексей Навални умре в руски затвор.


От Париж се включва разследващият журналист Атанас Чобанов от “Биволъ” и “Bird.bg” с паралел между явните планове за приватизация на “Булгартабак” преди години и тайните доклади на службите днес. Каква е връзката между контрабандата на български цигари и финансирането на терористи в Близкия изток?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3956 |14.04.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Какво следва след нареждането на новия политически пъзел . 1| 3244 |07.04.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: След края на доминацията на ГЕРБ и извън „анестезията“ на олигархичния модел . 6| 3672 |24.03.2021 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Какво е решението за техническите паспорти, които не виждат бял свят повече от 15 години? . 0| 4020 |19.03.2021 Знаменателен ден: Люба Кулезич има рожден ден, а на ”Хемус” откриват ремонт на тунел, започнал преди години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads