Реклама / Ads
1| 2624 |26.04.2023 НОВИНИ

В “Честно казано с Люба Кулезич”: Лидерска среща като ден за прошка

.
Лидерска среща като ден за прошка, от “кухнята” на наглите изборни престъпления и човешките грешки в монашеско расо. Това са част от темите тази вечер в предаването “Честно казано с Люба Кулезич”.
 

Ето какво ще видите: 

 

Лидерска среща като ден за прошка и диалози по метода "кой ще мигне пръв". На фона на смирени политически разговори и заявки за бъдещ консенсус няма формула и хоризонт. Възможно ли е 30 г. по-късно парламентът да излъчи правителство на националното съгласие с помирителната формула на кабинета на Димитър Попов? Говорят експертите с политическа памет и поглед отвътре - анализаторът Георги Харизанов и историкът Горан Благоев.


Безпрецедентни свидетелства за нагли и предполагаеми изборни престъпления - в студиото на "Честно казано" влиза "вътрешният човек" в една от най-спряганите организации, разследвани за трансфер и купуване на гласове - тази в град Гурково. Истории за дерибействане и каубойски премеждия, които завършват с куршум в тялото на събеседника Стойчо Стойков. С все по-страшна сила виси въпросът какво пречи на прокурора, ако иска да стигне в това разследване до край? 


Църквата, призвана да лекува човешки недъзи, и човешките грешки в монашеско расо. Гостува бившият игумен на Копиловският манастир отец Касиан, за да изговори дълго премълчавани факти за деяния, които монахът нарича "неканоничен преврат" в светата обител. В телевизионен ефир той дописва своето отворено писмо и иска прекратяване греховете на някогашните свои събратя. 


Когато франсетата дойдат на гости, това е най-шумният празник. Но какви са особеностите на онзи тип българщина, от които леко се червим? За присмехулния текст на Мария Касимова - Моасе от продължението на книгата й "Записи от Шато Лакрот: Резиденция “Злокучане” Сами ще преценим това шарж на лична история ли е или злонамерени измишльотини спрямо световноизвестния злокученски елит.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2622 |19.04.2023 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Мъчни депутатски прегвоори и натрапчиви призиви за държавническа крепност . 0| 2567 |12.04.2023 В сряда, 12 април в „Честно казано“ с Люба Кулезич ще видите… . 2| 3557 |05.04.2023 В сряда, 5-и април, в ”Честно казано с Люба Кулезич” ще видите... . 0| 3031 |29.03.2023 В "Честно казано с Люба Кулезич": Радевите пиари "шокат канчето" на журналисти и какво ни чака в сектор "Култура"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads