Реклама / Ads
0| 5049 |02.02.2022 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: Нова философия или просто нови “семкаджйики”?

.
Тази седмица в „Люба Кулезич” ще видите: Осветени улици и осветени порочни практики. Откъде минава пътят на милионите за обществени поръчки с бомбастични разлики в цените? Говори столичният общински съветник от “Демократична България” Веселин Калановски. В студиото влиза и Христо Василев - един от големите производители на осветителни тела, който с десетилетния си опит, доразкрива тъмните страни на скандала със софийското осветление, детониран от независимия общински съветник Борис Бонев.
 

Нова философия или просто нови “семкаджйики”? Какво стои зад идеите на депутатите за промени в прокъсаната медийна среда, напоена с политическо влияние. Могат ли да бъдат спрени опасните информационни хибридки без да репресивната секира на наказателните дела. В студиото влизат медийният експерт професор Иво Драганов и членът на Комисията по култура и медии в Народното събрание Стоян Михалев.


Здравеопазване и милионограбене: Хватки и трикове при моделирането на обществените поръчки за болници и за лечение. Господа депутати, затворете тази порта за здравни милионери на гърба на болния пациент! Гостуват журналистът Мартина Бозукова и икономистът Аркади Шарков, автори на доклад за доказани далавери в сектора и щети за стотици милиони. 

 

Новото изпиране на Пеевски. Този път от НАП. Как приходната агенция запя старата приспивна песен за депутата, влязъл в политиката със стар опел. От “БОЕЦ” изнасят нови данни за милиони, раздадени бонуси във ВСС, в инспектората към него, в СЕМ и куп други държавни институции. И търсим отговор за целта на тези поощрения. За резултати или за верноподаничество? Гостува Георги Георгиев - лидер на гражданското движение, а по Skype се включва журналистът и главен редактор на Bird.bg Атанас Чобанов. 


“Честно казано с Люба Кулезич” сряда от 20:00 ч.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5241 |19.01.2022 В ”Честно казано с Люба Кулезич”: След срещата Петков - Ковачевски в Скопие и какво се случва в червения в. ”Дума”? . 0| 3034 |12.01.2022 В ”Честно казано с Люба Кулезич” - слухтенето и складирането на компромати като инструмент на привилигировани . 0| 5438 |05.01.2022 В “Честно казано с Люба Кулезич”: Раненото его на държавното обвинение . 16| 3683 |03.01.2022 Лекар: Ваксината за деца е доказано безопасна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads