Реклама / Ads
0| 3149 |28.09.2022 НОВИНИ

В „Честно казано с Люба Кулезич“: „Руският поток“ и един стаен доклад на ДАНС, който разповива бутафорни евроатлантически пашкули

.
Източник: стопкадър, Евроком
На предизборния кръстопът ви срещаме с ген. Валерий Григоров – офицерът, който ръководеше охраната на границата ни, а сега е лидер на коалиция „За теб, България“, както и с предприемача Илия Златанов, чийто дързък разказ разбута кочината на „осемте прасета“, пардон „джуджета“. Двамата са поели към 48-ия парламент, защото в турбулентни времена трябват управленци с гръбнак.
 

В тютюневия град на Пловдив – безсилни срещу багерите и залъгани от властимащите? Ще се намери ли управленска храброст да се опълчи на тази еснафщина, която вижда светът единствено в РЗП и в полупразни жилищни кооперации? Говорят арх. Петкана Бакалова и проф. Мария Шнитер, които се изправиха с телата си срещу рушащите машини в историческото пловдивско каре и се борят за всяка тухла история.

 

Разследващият журналист Атанас Чобанов за „Руския поток“ и един стаен доклад на ДАНС, който днес разповива бутафорни евроатлантически пашкули – на Борисов, на Радев. А в студиото влиза енергийният експерт Красимир Манов, който може да е част от следващия парламент от листата на Коалиция „За теб, България“. В корупционната среда на енергетиката ни ще покаже кой санкциониран олигарх построи в България газовия байпас, с който Путин елиминира Украйна, за да я бомбардира днес.

 

Насред два концерта, нов албум и 30 години сценичен живот – дни преди концерта в зала 1 на НДК гостува фронтменът на група „Остава“ Свилен Ноев. След трънливите първи години в кариерата днес той просто прави музика и дава газ, според собствените му признания. Защото в този живот трябва поне един кислород и един шоколад.

 

В предизборната суматоха ви срещаме и с Кремена Кунева – съосновател на фондация „За доброто“ и граждански активист в мисиите „Национална детска болница“ и „Украински бежанци“. Днес Кунева е в листите на „Демократична България“ и е решена да продължи работата си, облечена в по-добри закони. Парадоксално ли е в парламента някой да се занимава с доброто, предстои да разберем.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2858 |20.09.2022 Румен Дунев: В България битува чувството за безнаказаност . 0| 2945 |14.09.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Договорът за „Балкански поток“, който отвори пътя на кремълския агресор за войната срещу Украйна . 0| 2999 |07.09.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: България – енергиен център, но и „плацдарм“ за руската енергийна война срещу Европа . 0| 2820 |27.07.2022 В „Честно казано с Люба Кулезич“: Има ли политически натиск в новата заявка за протест на могъщите пътищари?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads