Реклама / Ads
2| 5241 |19.01.2022 НОВИНИ

В ”Честно казано с Люба Кулезич”: След срещата Петков - Ковачевски в Скопие и какво се случва в червения в. ”Дума”?

.
Какво си казаха политицците пред българската бариера на македонския европът? Анализ на Бойко Ноев, часове след визитата на Кирил Петков в Скопие. И още - как чудесата Корнелиански доведоха до отстрелването на неудобните вестникарските бойни единици в редиците на червените ескадрони? Говори Велислава Дърева.
 

Това са част от темите в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" тази вечер в ефира на теливизия "Евроком".

 

Ето какво ще видите в предаването:

 

Часове след посещението на премиера Кирил Петков в Скопие - гостува Бойко Ноев, бивш министър на отбраната и бивш послник на България в НАТО. Денят, в който политиците излязоха от медийните окопи и застанаха очи в очи. Какво си казаха пред българската бариера на македонския европът? И още - какъв ще е десертът на онази “салата с рукола”, която прокуратурата ни сервира по разследването на българския “Скрипал”.

Един неизкореним ректор, избор на незаконно академично събрание. Това е още едно чудо на българския изборен процес - 380 присъстващи, 809 гласа. А образователният министър подава топката на нарушилите закона. Кой толерира това безочие в едно от най-големите висши училища на България - говори Веско Панов от Техническия университет в София.

 

Тема с продължение: Престъпното мълчание на Столичната община, докато мародерски банди шетат из софийските гробищни паркове. Госпожо Фандъкова? Господин Боршош? Ето ви нагледен пример за последиците от комичния конкурс за избор на директор, който още не смеете да отмените! Нагла демонстрация на приватизираната общинска дейност. Разказва опечаленият потърпевш - Иван Влаев.

 

Социалистическа радикализация - как чудесата Корнелиански доведоха до отстрелването на неудобните вестникарските бойни единици в редиците на червените ескадрони? Какъв ще е размерът на имиджиовия погром? За варварското изчегъртване на емблематични имена в официоза в. “Дума” - говори журналистът Велислава Дърева.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3037 |12.01.2022 В ”Честно казано с Люба Кулезич” - слухтенето и складирането на компромати като инструмент на привилигировани . 0| 5439 |05.01.2022 В “Честно казано с Люба Кулезич”: Раненото его на държавното обвинение . 16| 3685 |03.01.2022 Лекар: Ваксината за деца е доказано безопасна . 26| 60263 |24.12.2021 Люба Кулезич: Имам чувството, че схемите с източването на милиони покрай „Хемус“ няма да бъдат докрай осветени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads