Реклама / Ads
0| 3637 |05.12.2018 НОВИНИ

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО И ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ с отличия за лидери в сектора и положителни бизнес практики

.
ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България получиха за трети път отличия за лидери в сектора и добри бизнес практики. На официална церемония, проведена на 4 декември 2018 г. в София, двете компании бяха отличени с приза „True Leaders“, връчван от ICAP България.
 

Чрез наградата „True Leaders“ се отдава признание на всички компании, лидери в своя сектор, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии: да са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2017 г., да са увеличили броя на своя персонал, да имат висока кредитна оценка и да са лидер в своя сектор.

 

Призовете лично получиха изпълнителният директор на ЧЕЗ Електро България – Димчо Станев и изпълнителният директор на ЧЕЗ Разпределение България – Петър Холаковски, в присъствието на представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании.

 

„Призът, с който ни удостояват тази вечер, ни мотивира още повече да приемем уверено новите предизвикателства и да продължим работата си за реализиране на устойчив успех и стабилност в условията на динамично развиващия се енергиен бизнес“, каза изпълнителният директор на ЧЕЗ Електро Димчо Станев.

 

„За нас е важно, че тази награда отличава компаниите по абсолютно обективни критерии. ЧЕЗ Разпределение положи големи усилия през 2017 г., като инвестирахме в мрежата над 130 млн. лв. През тази година отново изпълняваме мащабна инвестиционна програма. Радвам се, че положените от нас усилия дават резултат“, каза при получаването на приза Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси – ESMA, като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за шеста поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders“.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3461 |04.12.2018 ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ приключва значими за електрозахранването на столицата проекти . 1| 3852 |04.12.2018 ЧЕЗ-Разпределение пусна подменения 110-киловолтов кабел „Драгалевци“ и новата подстанция „Витоша“ . 1| 4006 |26.11.2018 Манолова ще сезира КС за машинното и електронното гласуване . 4| 3855 |26.11.2018 ДБГ: Искаме машинно и електронно гласуване за демократични избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads