Реклама / Ads
0| 4427 |12.12.2019 НОВИНИ

ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение с поредно високо отличие за лидери в сектора

.
Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД и Зорница Йорданова, директор „Продукти и покупка на електроенергия“ в „
Двете компании за четвърти път станаха носители на приза TRUE LEADERS от ICAP.
 

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България - ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България, получиха за четвърти път наградите True Leaders за лидери в енергийния сектор и за прилагане на добри бизнес практики. Отличията се присъждат от ICAP България на компании, които отговарят едновременно на няколко измерими и обективни критерии: да са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2018 г., да са увеличили броя на своя персонал спрямо предходната година, да имат висока кредитна оценка и да са лидери в своя сектор. Призовете бяха връчени на официална церемония на 11 декември 2019 г. в София.

 

„Отличието е чест за нас и изказваме благодарност на всички наши партньори и служители, без които този успех нямаше да бъде възможен. Този приз ни мотивира още повече да продължим да работим, за да запазим  лидерските си позиции на енергийния пазар, в който конкуренцията е сериозна, особено в сферата на продажбите на електроенергия“, каза Зорница Йорданова, директор „Продукти и покупка на електроенергия“ в „ЧЕЗ Електро България“ АД, при получаване на наградата.

 

„Възприемаме факта, че сме една от най-големите компании в България по-скоро като ангажимент да отговорим на високите очаквания, каквито съществуват към всеки секторен лидер. Да сме носители за четвърти път на отличието показва, че то не е плод на еднократни усилия, а на устойчива дългосрочна политика. Не спираме да работим и да инвестираме“, отбеляза при получаването на приза Виктор Станчев, главен оперативен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

 

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси – ESMA, като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за седма поредна година отличава водещите компании в България с наградите True Leaders.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4059 |10.12.2019 Втори скъсан кабел на ЧЕЗ Разпределение в София за ден . 0| 3877 |10.12.2019 Строителна фирма остави без ток над 1000 клиенти на ЧЕЗ Разпределение в центъра на София . 0| 3897 |06.12.2019 „Моята електронна фактура помага“ продължава и през 2020 Г. . 1| 4269 |06.12.2019 Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, за периода 09-13.12.2019 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads