Реклама / Ads

2| 4442 |26.04.2020

ЧЕЗ ЕСКО БЪЛГАРИЯ изгражда фотоволтаична централа за ”Национал-7”

.
С този проект ЧЕЗ ЕСКО България ще реализира фотоволтаични централи с обща мощност приблизително 1,3 МWp

ЧЕЗ ЕСКО България изгражда фотоволтаична централа за един от лидерите в производството на пелети в България - „Национал-7“ ООД. Съоръжението ще бъде с инсталирана мощност 307 KWp (киловат пик). Очаква се то да започне да работи през май тази година и да оптимизира потреблението на електроенергия на „Национал-7“ с 400 MWh (мегават часа) на година, намалявайки енергийните разходи на компанията.


Системата е базирана на високоефективни, монокристални фотоволтаични модули и компоненти на реномирани производители. Тя е разположена на свободни покривни и наземни площи на производствената база на дружеството в с. Скравена, общ. Ботевград.


Бързото развитие на ЧЕЗ ЕСКО в България се дължи на успешния бизнес модел, прилаган в дейността на дружеството, който включва предлагането на цялостни енергийни решения, свързани с оптимизация на енергийните разходи – от индивидуален анализ, през проектиране и финансиране, до изграждане и въвеждане в експлоатация на проектите. Компанията предоставя широка гама от специализирани услуги, продукти и консултации в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението, ВЕИ и индустриални системи, така че изпълняваните от нея проекти да отговарят в максимална степен на индивидуалните нужди на всеки конкретен клиент.


За трите години от създаването си ЧЕЗ ЕСКО България увеличи портфолиото си от проекти на 53. От тях 20 са за изграждане на фотоволтаични централи с обща мощност 3.4 МWp. В експлоатация вече са мощности за 1 МWp.


Информация за услугите и реализираните от компанията проекти е публикувана на сайта на дружеството www.cez-esco.bg.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Богдан Милчев: Пътната безопасност в България се управлява през телевизора 6| 5060 |24.04.2020 . Планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа на територията на Западна България за периода 27.04-30.04.2020 г 0| 3947 |24.04.2020 . Ген. Мутафчийски: Удължаването на извънредното положение е политическо решение 22| 5650 |23.04.2020 . "Демократична България": Фирми с неясен собственик да не получават помощ от държавата 11| 3662 |22.04.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ