Реклама / Ads
44| 11135 |16.06.2021 НОВИНИ

Човек, представил се за полицай, поискал записите от срещата между Петков и Узунов

.
Обади ми се човек, който се представи за полицай, каза че има престъпление – опит за грабеж на кола и хората са били в заведението. Искаха да видят записите от видеокамерите. Аз се обадих на управителя и го предупредих, че ще дойдат полицаи да им предостави записите. Те са дошли и са свалили записите. Това се е случвало и друг път, защото сме имали джебчийски кражби.
 

Това обяснява пред "Дневник" собственикът на верига ресторанти "Виктория" Георги Илиев, в един от които се състои срещата на 19 май между секретаря на президента по правни въпроси и антикорупция Пламен Узунов и бившия шеф на столичната митница Петко Петков.

 

Записът е бил предоставен на хора, представили се за полицаи от шесто районно полицейско управление, които работели по сигнал за престъпление. Те обаче не приличали на полицаи.

 

"Измамиха ни, както правят телефонните измамници. Това е удар, измама", твърди Илиев. По думите му се е водил от това да защити клиентите си, но всъщност е бил подведен. Петко Петков бил редовен клиент в заведението му.

 

Вчера Петко Петков разпространи видеозаписи и писмо до медиите. От кадрите, които изпраща той се вижда как купува ром и пури и ги слага в торба, която прилича на тази, която дава на Узунов при срещата им. От думите му се разбира, че на съседна маса седял депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Петков е категоричен, че може да предостави касов бон от покупката.

 

Припомняме, че кадри от „фаталната“ среща бяха публикувани на 11 юни вечерта в един, а после и в още няколко сайта.

 

Вчера заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов заяви в Шумен, че засега няма назначена проверка на кадрите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5083 |14.05.2021 Стела Николова: Властта бе обсебена от един комплексиран човек, който си я бе занесъл у дома в Банкя . 94| 11915 |06.05.2021 Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ, зад който стои прост човек, готов да продаде държавата си за пет стотинки . 52| 19632 |16.04.2021 Маноил Манев: Ми онзи човек, който вика срещу една жена?! Няма да му кажа името на това нещо . 13| 4697 |19.01.2021 Проф. Андрей Чорбанов: Няма жив човек, който да каже, колко ще е имунитетът от ваксините

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads