Реклама / Ads
4| 3318 |19.02.2023 НОВИНИ

Даниел Лорер: Има търкания при реденето на листите, но ще ги преодолеем

.
Даниел Лорер
Даниел Лорер от ПП заяви в ”Събуди се” по Нова телевизия, че ”Обединението между Продължаваме Промяната и Демократична България дава надежда, че България може да стане много по-добро място за живот. Има определени търкания, някои хора не са доволни и искат нещата да се случват по различен начин, но аз съм убеден, че ще го преодолеем, защото по-голямата цена - да дадем надежда е много добре осъзната от всички нас”.
 

Даниел Лорер обясни, че е възможно да оглави листата във Варна: "Явор Божанков е изключително голяма придобивка за нас, защото той изповядва модерните световни левите идеи, докато БСП остана в миналото - тя се капсулира в един ъгъл на лявото политическо поле."

 

Даниел Лорер посочи, че процесът по "събиране на шест партии в една предизборна листа не е лесен. Очевидно е, че ще има търкания и хората ще имат високи емоции, каза още Лорер. Той определи напусналият Иван Христанов като изключителен професионалист и обясни, че Александър Дунчев все още е в партията. Листите пък ще са готови в рамките на седмица, а програмата до десет дни."

 

Даниел Лорер коментира трагедията със загиналите 18 мигранти край с. Лукорско: "Това е огромна човешка трагедия. Нашите проблеми си ги знаем - границата ни е пробойна, тя тече. Това е част и проблемите ни за Шенген. Знаем, че може да се минава лесно. Това е част от общото усещане за беззаконност." Лорер обясни, че е възможно да има служители на МВР, които да покровителстват каналджийството, но трябва комплексно да се погледне на този проблем и да се започне неговото решаване.

 

Според Лорер въвеждането на еврото не е някакво своеволие. Всички опити да се всяват страх са безпочвени. Лорер посъветва служебния кабинет да погледне как Хърватия се е е справила с инфлацията. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3496 |18.02.2023 Лорер за Божанков, Христанов, Дунчев: Да, има определени търкания по листите . 11| 4002 |14.02.2023 Даниел Смилов: Вероятно в списъка ”Магнитски” фигурира и името на Бойко Борисов . 12| 3482 |14.02.2023 Даниел Митов: Служебното правителство е на власт, защото на Радев му хареса да управлява . 11| 3630 |05.02.2023 Даниел Митов: Кметът на Пловдив вреди на ГЕРБ, не искаме оставка на кмета на Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads