Реклама / Ads
2| 2496 |17.08.2024 НОВИНИ

Дъщерята на Нотариуса е подала сигнал за заплахи за живота

.
Източник: БГНЕС
Вътрешният министър Калин Стоянов съобщи, че дъщерята на Мартин Божанов - Нотариуса е подала сигнал в Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР във връзка със спорове за наследство, както и заради заплахи за живота.
 

По отношение на заплахите за живота не става ясно към кого са били отправяни те, тъй като името е прикрито.

 

Стоянов посочва, че сигналът е изпратен в Софийска градска прокуратура, откъдето е възложена проверка по прокурорска преписка, предаде "Фокус".

 

Към същата тази преписка е присъединен идентичен сигнал от 01.07.2024 г. Към тях е изготвен доклад, който със събраните материали по преписката е изпратен на 01.08.2024 г. в СГП.

 

След убийството  на баща  й, дъщеря му Мария се оплака, че последната му съпруга и хора  около нея се опитвали да присвоят фирми и имоти на Мартин Божанов.

 

Пред Нова тв тя обяви, че след смъртта му получава заплахи. „Единият човек, който ме заплаши, работи в комплекса на баща ми. Подала съм жалба. Той се представи за бивш служител на реда и ми каза, че аз съм следващата. Другата заплаха е индиректна от трети лица, които ми заявиха, че съм заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми – Гергана Грънчарова”, обясни Мария.

 

„Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след смъртта на баща ми. Искам да покажа какви са нещата и действията, които се предприеха срещу мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 различни съпруги. Въпреки това поддържах постоянен контакт с баща си през годините. Като всяко нормално семейство сме се карали, обичали, карали, обичали. Най-травмиращото за мен в цялата ситуация е, че месец преди убийството му се скарахме и си бяхме сърдити. През януари не се бях чувала с него. Преди Нова година се чухме за последно”, сподели още дъщерята на Божанов.

 

Тя мислила, че баща й се занимава с търговия и не знаела нищо за другата му дейност.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2167 |17.08.2024 Проф. Кантарджиев: Светът е доста далеч от опасност от маймунска шарка . 2| 2184 |17.08.2024 На фона на пожари и суша: Храните в Гърция поскъпнаха . 16| 2334 |17.08.2024 МРРБ скочи на Кирил Петков: Не приемаме намесата и лъжите на политическите фигури . 13| 4164 |17.08.2024 Престрелка с българи в известен бар в Халкидики. МВнР излезе с нова информация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads