Реклама / Ads
32| 5925 |13.09.2020 НОВИНИ

На живо - Ден 67: ”Велико народно въстание ІІІ” ще е в Деня на Независимостта /снимки и видео/

.
Източник: БГНЕС
67 вечер на антиправителствени протести. От ”Отровното трио” обявиха датата за третото ”Велико народно въстание”. То ще се проведе на 22 септември, когато е Деня на Независимостта на България.
 

 

Час преди да започнат да се събират хора на площад "Независимост"  брифинг дадоха "Отровното трио".  Те заявиха категорично, че преговори с премиера Бойко Борисов няма да има. Пред журналисти бе изнесена информация за сключен тайно анкес с "Газпром", който ощетява България с над милиард и половина долара - подробности може да видите ТУК.

 

Днес българите във Виена се събраха на протест и шествие по улиците на австрийската столица. Те обявиха исканията си за промяна в избирателния закон, както и че няма да спрат с протестите си  - подробности и видео от Виена може да видите ТУК.

 

Ирландският евродепутат Клеър Дейли изпрати свое специално послание към протестиращите в България, което може да видите ТУК.

 

21:00

В "триъгълникът на властта" прозувча по традиция химнът.

Протестиращите се отравят на шествие до "Орлов мост".

 

Паралелно с протестът в България сънародниците ни в Канада също протестират. "Мафията вън!" и "Оставка" скандираха българите от Торонто, Отава и Монреал пред канадския парламент.

 


.

.

20:40

От трибуната на протестита Арман Бабикян заяви и пред събралото се множество, че разговори с премиера Бойко Борисов няма да има. Заявлението бе направено днес и на извънреден брифинг на "Отровното трио".

 

.

 

20:30

На фасадата на бившия партиен дом се прожектират кадри от протестите, изказвания на премиера Бойко Борисов и обръщения на протестиращите.


.

.

.

Към 19.00 ч. движението се осъществява нормално. По-късно се очаква протестиращите да блокират бул. „Цар Освободител” и да тръгнат на шествие към „Орлов мост”.

 

 

 

Българите в Мюнхен на протест!

 


.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 9346 |13.09.2020 Отровното трио: Преговори с Борисов няма да има. "Велико народно въстание" ще име на 22 септември . 34| 8269 |12.09.2020 Ден 66: Президентът Радев отново подкрепи протестите /снимки и видео на живо/ . 35| 8172 |11.09.2020 Ден 65: Протестът е под надслов ”Нас не ни е страх!”, ще има и трето Велико народно въстание /видео/ . 87| 15301 |10.09.2020 На живо - Ден 64: Пълна полицейска мобилизация. ”Велико народно въстание 2” /снимки и видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads