Реклама / Ads
0| 4345 |23.01.2017 НОВИНИ

Десислава Атанасова: БСП искат да превърнат Радев в техен ракетоносител

.
Десислава Атанасова
Не можем да допуснем, да се повтарят едни и същи лъжи от сутрин до вечер. Преди малко чух, че г-жа Лечева споменава думата промяна. Тя е спортист и знае, че на състезание трябва да имаш някакви резултати. Това каза Десислава Атанадова по БТВ.
 
Столетницата показа, че на избори тази партия не е припозната като промяна. За нас резултатите са налице. Тези резултати не са имагинерни и афиширани на конгрес, както казват те. Днес трима министри дадоха много точни отговори на зададените въпроси. В началото стана въпрос за миналото, дали трябва да се припомня. Недалечното минало ни дава повод да направим сравнение между управлението на ГЕРБ и БСП. По времето на Виденов един долар беше 3000 лв. Историята трябва да отсъди дали това в Скравена е акт на насилие.

Да се върнем към правителството на Станишев и Орешарски. По времето на „Борисов 1”  зала Арена-Армеец трябваше да се строи с 19 млн. лв. повече. В края на управлението на Станишев имаше 4 млрд. лв, които се изхарчиха предколедно. Тук не трябва да има дебат и съпоставяне на двете управления. То е видно за всеки. Българите ще отчетат какво са направили ГЕРБ. Имаше наказателен елемент и ние сме си отчели грешките. Когато си в управление, винаги носиш негатив. Но хайде, нека да видим г-н Радев. Той ще бъде отговорен. Той трябва да се дистанцира от БСП. Плевнелиев показа, че самостоятелно взима решения. Не бива г-н президентът да е ракетоносител на БСП. А те смятат да го превърнат точно в това. 

Попитайте Драгомир Стойнев защо не се противопостави на парламентарната си група, когато бламираха антикорупционният закон. Когато имат възможност да работят, те не правят нещо. Съмнявам се българите да имат толкова къса памет. Коалиционните ни партньори помогнаха за резултата ни на парламентарните избори. Това беше мандат на много компромиси заради стабилността на държавата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3708 |20.01.2017 Депутати искат извънредно да заседават заради закопроекти . 1| 3675 |17.01.2017 Превозвачите искат държавни мерки срещу гръцките блокади на границата . 3| 3942 |15.01.2017 Атанасова: Не управляваме нито с ДПС, нито сме свързани със Слави . 0| 3692 |12.01.2017 Искат уволнение на чиновниците, убили четири кончета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads