Реклама / Ads
1| 3585 |18.11.2022 НОВИНИ

Диана Дамянова: Ако искате, можете да се разходите до площада, за да се възпротивите

.
Диана Дамянова
ЗА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ СТРАНИ НА ХАРТИЯТА Погледнето го откъм положителната МУ страна! В резултат на практическото отменяне на машинния вот, ще се получи огромен отлив откъм чекмеджетата къмто бюджетите на малцинствените групи.
 

Последните, от своя страна веднага ще "вложат" получените откъм чекмеджетата приходи в националната икономика и най-вече къмто "игрите на щастието", които герб закри за Божков, но откри за "своите".


Част от тези огромни приходи ще се влеят в цигарената и винената индустрия, което няма как да не даде положителен икономически ефект.
Нито лев от тези приходи няма да се влее в лошите монополисти, продавачи на ток и вода, защото споменатото по-горе малцинствено население хич, ама хич не се занимава с отхранването на монополистите.


Така ще има движение на пари - стока - пари прим /или обратното/, което лицето борисов е изучавал в пожарникарския институт и знае, че то е определящо за развитието на икономиката и от там , на страната.


Така, решението за отмяна на машнното гласуване всъщност ще предизвика огромен тласък в икономическото развитие на България и вероятно това е великият план на борисов - чрез чести избори - към излизане на страната от последните места в икономическите класации.


От друга страна ще нарастне чувствително изборната активност, което пък ще направи управлението на новата коалиция още по и все по-легитимно. И ще ви гарантира да си гледатеи Пеевски от първия ред на парламента, защото тази гледка наистина няма равна на себе си....


Какво по-хубаво от това да се постигне тласък в икономическото и политическо положение на народа?
И какво по-прекрасно от това, да се събудиш и да чуеш великите думи /абе този човек кога си поема дъх?/ на най-великия от великите политически деятели на нова България.
Така ми е липсвало....
Ако искате, можете да се разходите до площада, за да се възпротивите, ако пък искате, можете да си останете у дома, за да подкрепите лицето б.б.

 

Диана Дамянова, ПР, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 30401 |28.10.2022 Продават коптори в евро, но вият срещу него. Рубли ли искате, идиоти? . 1| 3533 |14.10.2022 Актрисата Диана Димитрова: Моя приятелка, колежка има нужда от помощ (ВИДЕО) . 0| 2934 |12.10.2022 Диана Ковачева поиска от МЗ ускорено издаването на експертизи от ТЕЛК и НЕЛК . 0| 2725 |08.09.2022 Диана Русинова: Поколенията на купените книжки предизвикват тежки катастрофи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads