Реклама / Ads
3| 3601 |06.12.2022 НОВИНИ

Диана Димитрова: Не желая нито стотинка от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен

.
Диана Димитрова Източник: Facebook
Добро утро, мили хора. Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове. Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Това написа във Facebook актрисата Диана Димитрова, която наскоро призна за преживян преди години побой, но отказа да посочи името на извършителя.
 

Ето и останалата част от поста на актрисата:

 

Мой бивш приятел ме попита ''Що все на тебе, бе, човек?!'' Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност! Мечтата ми беше НХА и ме приеха. Първа по успех, графика.

 

Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.

 

През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.

 

Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия. Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120мин, говорих с момиче-колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е бил известен журналист, светла му памет.

 

Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната...

 

Снощи ''ТЮТЮН'' в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката.

 

Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.

 

Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ''ВързАла си годината''.

Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност.

 

Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!

''Що все на мен?!'' днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.

 

Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.

 

Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.

 

Този път ще спечелим ВОЙНАТА!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 10859 |04.12.2022 Актрисата Диана Димитрова разкри: Лицето първо ме удари в стената, после ме изрита в лицето . 1| 3243 |30.11.2022 Прокуратурата ще разследва насилие и без показанията на актрисата Диана Димитрова . 2| 3876 |29.11.2022 Прокуратурата подхваща случая с насилието над актрисата Диана Димитрова . 1| 4762 |26.11.2022 Боряна Димитрова: Коалициите са нестабилни-хартиената, мадуровките, енергийната, на посредниците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads