Реклама / Ads
28| 6387 |30.09.2020 НОВИНИ

Елена Поптодорова за дебата Тръмп-Байдън: Демократът не загуби равновесие и взе преднина

.
Елена Поптодорова
Целта на Доналд Тръмп беше да разклати опонента си Джо Байдън и да докаже публично чрез изваждането му от равновесие, че той не е подходящ за позицията президент на САЩ. Байдън обаче не влезе в клопката. Той изкара пълноценно и добросъвестно дебата.
 

Това заяви в коментар пред бТВ бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова във връзка с изминалия телевизионен дебат между кандидатите за държавен глава на Съединените щати Джо Байдън и Доналд Тръмп.

 

Поптодорова обясни, че от 25 години следи дебатите, но не е виждала подобен „хаос“ досега. Според нея едновременно са вървели три разговора - този между Тръмп и Байдън, като внезапно се е състоял и спор между Тръмп и модератора от „Фокс нюз“ Крис Уолъс. Третият разговор, който тя смята за важен, е бил този с избирателите. По думите ѝ Байдън е успял да го реализира.

 

 

Поптодорова отбеляза, че отговорите на ключови въпроси са били тревожни при снощния дебат – дали президентът Тръмп ще се разграничи от организацията на белите супремасисти и дали кандидатите ще овладеят поддръжниците си в дългия период, в който ще се проверяват бюлетините по пощата.

 

Тя обясни, че Джо Байдън е бил свенлив по отношение на събитията и протестите в Портланд, защото това са потенциални негови избиратели.

 

„Коронавирусът вървя като нишка през цялото време. Това беше една от тезите на Байдън – че Тръмп се е провалил в справянето с COVID-19. Друг спор беше кога и къде да се отвори икономиката“, заяви тя.

 

Според нея предстои да стане ясно как събитието се отразява на твърдите ядра, но и на все още колебаещите се. По думите ѝ дебатите са, за да бъдат преценени личностите.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6615 |28.09.2020 Елена Гунчева: Политически развод на дебили . 8| 5391 |16.09.2020 Елена Йончева: Правителство да отговори не само на Европейския парламент, но и на българските граждани . 24| 9473 |14.09.2020 Корнелия Нинова: Елена сама не пожела да подпиша сигнала за къщата в Барселона . 26| 10085 |11.09.2020 Елена Йончева: Борисов се страхува от разплитането на аферата „Барселона“. Темата България влиза в ЕП през октомври

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads