Реклама / Ads
53| 13936 |19.03.2021 НОВИНИ

Джамбазки се държа непристойно в ”Лице в лице” в лют спор с Велизар Енчев за шпионския скандал

.
Ангел Джамбазки и Велизар Енчев
Ангел Джамбазки от ВМРО се държа невъзпитано и предизвикателно в предаването ”Лице в лице” , в което бе заедно с Велизар Енчев. Той прекъсваше непрекъснато и водещата, и Енчев. Джамбазки изказа своята версия за групата за шпионаж за Русия, но стана адвокат на своя шеф Каракачанов, когато Енчев каза, че той носи отговорността за този скандал като министър на отбраната.
 

„Това, че ни шпионират, не е изненада за нас. Важното е, че тези хора са установени, заловени и ще получат своите присъди. Задачите им са били да шпионират модернизацията на армията ни. Тази група негодници винаги са се опитвали да държат България зависима от друга държава“, каза  Джамбазки.

 

Днес Гешев се държеше като завеждащ "Русофобия" в България. Как да вярвам на прокуратура, която е силно политизирана по думите на двама американски сенатори. Главният прокурор се  държа като политическо лице, като дава оценка на руската страна, каза Енчев, апострофиран от "войводата". Флагманът на българското русофобие е Красимир Каракачанов, категоричен бе Енчев.

 

В един момент от предаването Велизар Енчев призова водещата Цветанка Ризова да се намеси и да прекрати спора. Тя помоли Джамбазки да спре, тъй като разговорът се превръща в твърде личен, като той и отвърна, че ще го направи от уважение към нея.

 

Спорът обаче продължи и по-късно. Енчев на свой ред попита Джамбазки за какъв морал говори, след като е бил заловен да шофира след употреба на алкохол. Евродепутатът му отвърна, че си е понесъл наказанието за това. Малко по-късно Енчев стигна и по-далеч с думите: "Прокуратурата е ваш адвокат. Главният прокурор ти прости мятането на бомбичките. Главният прокурор ти прости... и МВР ти прости пиянството на пътя. И ти намалиха промилите", на което Джамбазки отговори: "Моля? Какво казахте? Искам записа "намалиха ти промилите". Ризова му каза, че си има ред за изискване на запис.

 

"Джамбазки, вие сте с диагноза! Оставете ме да говоря!", ядоса се Енчев. "Коя е моята диагноза д-р Енчев?", контрира евродепутатът и допълни "Вие да не сте лекар?". "Джамбазки, успокойте се!", прикани го Велизар Енчев.

 

Двамата бяха на двата полюса и по темата за РС Македония. По думите на Джамбазки, ВМРО са били единствените, които са успели да защитят националния интерес на България в Македония. Велизар Енчев отговори, че точно ВМРО носи отговорност за лошите отношения между РС Македония и България днес.


Коренно противоположни бяха и мненията им за Истанбулската конвенция и гей браковете.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3594 |19.03.2021 Задържаха група за финансови измами . 9| 4938 |19.03.2021 Слатински за дисертацията на Николова: Държавата да не си затваря очите . 4| 3808 |19.03.2021 Три европейски държави се въздържат от ваксиниране с ”АстраЗенека” . 26| 5844 |19.03.2021 При акция ”Тайфун” са задържани руски шпиони у нас, медиите в Русия пишат за нея

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads