Реклама / Ads
0| 3417 |14.09.2021 НОВИНИ

Джошуа: Нуждая се от мач с Фюри, боксът се нуждае от това

.
Английският боксьор Антъни Джошуа заяви, че желанието му е да се боксира с Тайсън Фюри, преди да се оттегли. Световният шампион в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) ще защитава поясите си срещу Александър Усик на 25 септември в Лондон.
 

Джошуа и Фюри бяха близо до сделка за мач, който трябваше да определи абсолютния световен шампион. Преговорите обаче пропаднаха, тъй като съдът задължи Фюри да срещне Дионтей Уайлдър в трети мач помежду им за титлата на Световния боксов съвет (WBC).


"Имам ли нужда от Тайсън Фюри в статистиката си? Да, имам. Когато се биеш с добри боксьори, те вадят най-доброто от теб. Нуждаем се от този мач за бокса. Да станеш по-добър е много трудно в бокса. Да се боксирам с Тайсън Фюри е голямо предизвикателство. Ще се поставя под напрежение, за да стана по-добър. Но от това се нуждаем всички, аз имам нужда от това. Хайде, нека видим колко съм добър", каза Джошуа пред Би Би Си.

 
Преди няколко дни Фюри заяви, че двамата с Джошуа са си разменяли закани по телефона.


"Видях истинския Антъни Джошуа. Той не е добър човек. Той ми се обади един ден, беше в настроение да ми говори, че ще ми направи това, ще ми направи онова. Да кажем, че не му се получи много добре, да кажем, че му казах истината. А истината винаги боли", каза Фюри.


Преди изобщо да мислят за мач помежду си, двамата имат сериозни задачи. Усик беше абсолютен шампион в полутежка категория, а вече има две победи при най-тежките. Мачът между него и Джошуа ще се проведе на стадиона на "Тотнъм" и се очаква да има над 60 хил. зрители.


Фюри трябваше да срещне Уайлдър за трети път през юли, но се разболя от коронавирус, а двубоят беше отложен за 9 октомври. През 2018 г. двамата завършиха наравно, а през 2020 г. Фюри взе титлата след победа с нокаут.


"Уайлдър със сигурност ще бъде нокаутиран. Вторият мач беше лесен, третият ще е още по-лесен. Ще го нокаутирам бързо", заяви Фюри.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3768 |05.09.2021 В цяла Малта: Само двама неваксинирани пациенти се нуждаят от интензивни грижи . 9| 2971 |10.07.2021 САЩ: Ваксинираните срещу Covid не се нуждаят от трета доза . 17| 10269 |14.12.2020 Скандалната Джени Суши към Кубрат след боя на Джошуа: След всички лъжи...Карма! . 0| 4194 |15.08.2019 Калоян Паргов: Софийските подлези се нуждаят от ремонти, а не от проверки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads