Реклама / Ads
4| 7614 |04.10.2017 НОВИНИ

К. Домусчиев подкрепя Д. Добрев по договорка с Борисов?

.
Борисов и Домусчиев ритат футбол
Кирил Домусчиев подкрепил Делян Добрев, за да се измъкне от атаките на вице.-премиера Валери Симеонов. Той обещал на лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов да даде рамо в скандала на депутата Добрев, а в замяна да бъде спряно разследването на приватизацията на Българския морски флот.
 
Това съобщиха за Фрог нюз източници от управляващата партия. Те допълват, че подкрепата може да е и заради интереси на Домусчиев в енергетиката и по-конкретно към „Булгартрансгаз“. Там Добрев също кадрувал от доста време. Чрез него и близкият приятел на Бойко Борисов Александър Сталийски е поставен изпълнителният директор Георги Гегов. Той пък назначавал посочени от тях хора. Дали тези слухове ще се окажат факт, ще стане ясно съвсем скоро.

Това става само дни след като сайтът ни написа, че премиерът Борисов е обещал да подкрепи вицето си Симеонов, който от две месеца повтаря, че ще даде на прокуратурата приватизацията на БМФ. Ден след публикацията ни лидерът на „патриотите“ Симеонов оповести публично, че дава документи, които уличават Домусчиев в неспазване на договора за приватизация.

Междувременно тръгнаха слухове, че Симеонов ще иска проверка и на други предприятия от империята на братя Домусчиеви. Заговори се, че Домусчиев потърсил подкрепа и от финансовия министър Владислав Горанов, който живеел в луксозния комплекс „Есте Пропъртис“, собственост на братя Кирил и Георги Домусчиеви.

Делян Добрев е един от най-достойните български политици и депутати. Ако всички хора, които се занимават с политика, бяха като него, със същите експертни и морални качества, България нямаше да има стигане. Това заяви председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев, който коментира оставката на депутата от ГЕРБ и председател на комисията по енергетика Делян Добрев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4474 |03.10.2017 Елена Йончева: Атаката ми не е срещу Добрев, а срещу модела ”Добрев” . 3| 4055 |03.10.2017 И петролният бранш зад Добрев, не можело да се загуби експерт от такъв ранг . 2| 4166 |03.10.2017 Делян Добрев депозира оставка в парламента . 3| 4224 |03.10.2017 Симеонов: Атаката срещу Делян Добрев ни връща във времената на сталинските чистки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads