Реклама / Ads
38| 6325 |30.04.2014 НОВИНИ

Дончев: Изборът за България е дали искате да градим, а не да грабим

.
Томислав Дончев
На 25-ти май изборът е между това къде искате да бъде България - дали в Европа или някъде другаде, дали искате в България да градим, а не да грабим, дали искате в България да продължава да се краде. Защото когато вземаш кредити, когато трупаш дългове, ще ги плащат децата ни и техните деца. Аз няма да позволя да крадат от децата ни, аз лично искам промяна.
 

Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев по време на посещение в Община Сливница. Дончев беше категоричен,  че разговорите с граждани не трябва да спират след 25-ти май и посочи, че него не го е страх да говори с хората. „Не останаха такива политици, които да отиват при хората и да говорят с тях. Има ги само в ГЕРБ. Политиците се превърнаха в аристократи. Европейските избори са най-скучните избори, но половината от живота ни си се еволюира в Европейски парламент, затова трябва да имаме глас, който да се разпознава и чува. ГЕРБ е най-добрият отбор, съставен от хора с разпознаваеми биографии. Ще има важни решения за България и аз не искам да го пропусна!“, подчерта Томислав Дончев.

 

По време на визитата в Сливница, с граждани разговаряха и кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев, Ева Паунова и Георг Георгиев.

 

Андрей Ковачев обясни, че бойното поле ще е в Европейския паламент и призова гражданите на Сливница да гласуват. Ковачев изрази възмущението си от корекциита, нанесени върху Българските общини по ОПОС. Той обясни, че липсва всякакво европейско доверие към това правителство.

 

„Аз съм част от най-силния екип, който всички вие с правота си на глас можете да пратите да Ви представлява в Брюксел. ГЕРБ е единствената проевропейска партия! За да се върнем към Европейското развитие трябва да изберем ГЕРБ, ние имаме най-силния лидер!“, категорична беше Ева Паунова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 6441 |30.04.2014 Станишев: България не може да разчита на нископлатен труд . 13| 5139 |30.04.2014 Калфин: България трябва да инвестира в АЕЦ „Белене” . 5| 5730 |30.04.2014 Др.Стойнев: ЕРП-тата да работят в България така, както в собствените си държави . 14| 5094 |29.04.2014 Златанова горда: България с най-малко висящи дела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads