Реклама / Ads
71| 5444 |11.07.2013 НОВИНИ

Драгомир Стойнев: Аз съм социалист, но не съм червен боклук!

.
Драгомир Стойнев
Съжалявам, че в това НС няма дясна партия. Аз чувам младите хора. Има обаче и хора, съвсем различни от протестиращите. В крайна сметка се състави правителство с ясна програма и основната ни цел е да променим България, смята министърът.
 

Нашата страна и общество затъват все повече, ние изчезваме като нация, образованието и здравеопазването се сриват, младите напускат, толкова ли е трудно да седнем и да се разберем, изплака по БТВ министърът на икономиката, енергетиката и туризма Драгомир Стойнев. Според него трудно преодоляваме езика на омразата. Стига вече, призова той.

Аз чувам младите хора, увери Стойнев. Той каза, че всеки ден се срещал с посланици, който му казал, че протестиращите били от поколението Еразмус. Той също бил от него, но решил да се върне. Младите имат право на протест, но искам да попитам, всички те ли излязоха да гласуват преди два месеца, попита той. Суверенът ясно каза своята воля, съжалявам, че няма конкретен победител, но в крайна сметка се състави правителство с ясна програма и основната ни цел е да променим България.

Аз също съжалявам, че в това НС няма дясна партия; вярвам, че истинският дебат е между лявото и дясното, каза Стойнев и добави, че с лека ръка отхвърляме правото да гласуваме.

Г-н Плевнелиев зае ясна позиция, а хората преди два месеца заявиха ясна подкрепа за една или друга партия и те имат своите очаквания, каза министърът. Има хора, съвсем различни от протестиращите, констатира той. 

Позволете ми да не съобразявам с всяко едно мнение, добави той. Ние имаме ясна програма. Да, има изразено мнение на двама дипломати. Имах срещи с двамата, които нямаха нищо общо с това писмо, обясни Стойнев. Искате да внушите, че в държавата се е случило нещо грандиозно, че има някакви тайни кръгове, попита той. А това, че в продължение на 4 години се случваха много по-страшни неща в държавата, попита той.

Моята борба е да направя всичко възможно европарите да не бъдат изгубени, зарече се Стойнев. Трябва да се свърши работата, настоя той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5487 |05.07.2013 Стойнев: Правим възможното да изправим ВМЗ Сопот "на крака" . 102| 4972 |02.07.2013 Стойнев: При нас няма калинки и политически назначения . 149| 5406 |01.07.2013 Драгомир Стойнев: Протестите пречат на инвестициите . 36| 5488 |29.06.2013 Стойнев: Държавни дружества целенасочено са водени към фалит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads