Петък, 22 Септември 2017, 21:59
Frognews
0| 2591 |14.09.2017

ЧЕЗ увеличава двойно инвестициите си в Монтана

.
Карел Крал/по средата/, Нина Петкова и Цветко Цветков
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и техни представители от област Монтана. Домакин на събитието бе зам.-областният управител Нина Петкова.

Карел Крал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България, запозна представителите на общините от областта с плановете и приоритетите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България, представи реализираните инвестиции в областта през 2016 г., изпълнението им през 2017 г. и възможностите за развитие на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на разговорите бяха представени конкретните обекти, чието стартиране предстои, и до какви подобрения ще доведе тяхното реализиране.

 

"Благодаря, че спазвате поетите ангажименти от предходни наши срещи. Оценяваме доброто сътрудничество“, каза  зам.-областният управител Нина Петкова по време на срещата.

 

„Във всички аспекти на нашата дейност ще продължаваме политиката си на коректни, ясни и прозрачни отношения с потребителите и общините, която компанията винаги е следвала. Клиентите са наш основен приоритет, а повишаването на качеството на услугите е цел, която няма да се уморим да следваме. За нейното постигане ще разчитаме на местните власти, които са наши уважавани и дългогодишни партньори“ коментираКарел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„През 2017 г. ЧЕЗ Разпределение увеличаваповече от двойно обема на инвестираните средства в реконструкция и обновяване на мрежата в област Монтана в сравнение с предходната година. Компанията ще вложи в региона 2.2 млн. лв. Реализацията на планираните проекти ще ни позволи да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в областта. Отделно ще изкупим всички съоръжения, за които се представят необходимите документи, а за нови присъединявания ще отделим около 118 хил. лв.“, допълни Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

Посещението на ръководството на ЧЕЗ в гр. Враца е частпоредица от срещи с представители на общините в Западна България.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Майстори бижутери изработиха Балканска огърлица 0| 27 |22.09.2017 . Люба Кулезич за Деня на независимостта и Шиши като национална съдба 2| 1636 |22.09.2017 . Спират от движение колите, отделящи вредни газове 0| 1305 |22.09.2017 . Кюрдите са готови да платят всякаква цена за свобода 0| 1580 |22.09.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах