Петък, 24 Ноември 2017, 09:39
Frognews
0| 2671 |14.09.2017

ЧЕЗ увеличава двойно инвестициите си в Монтана

.
Карел Крал/по средата/, Нина Петкова и Цветко Цветков
Ръководството на ЧЕЗ проведе среща с кметове на общини и техни представители от област Монтана. Домакин на събитието бе зам.-областният управител Нина Петкова.

Карел Крал, Регионален мениджър на ЧЕЗ за България, запозна представителите на общините от областта с плановете и приоритетите на компанията. Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България, представи реализираните инвестиции в областта през 2016 г., изпълнението им през 2017 г. и възможностите за развитие на енергийната инфраструктура в бъдеще. По време на разговорите бяха представени конкретните обекти, чието стартиране предстои, и до какви подобрения ще доведе тяхното реализиране.

 

"Благодаря, че спазвате поетите ангажименти от предходни наши срещи. Оценяваме доброто сътрудничество“, каза  зам.-областният управител Нина Петкова по време на срещата.

 

„Във всички аспекти на нашата дейност ще продължаваме политиката си на коректни, ясни и прозрачни отношения с потребителите и общините, която компанията винаги е следвала. Клиентите са наш основен приоритет, а повишаването на качеството на услугите е цел, която няма да се уморим да следваме. За нейното постигане ще разчитаме на местните власти, които са наши уважавани и дългогодишни партньори“ коментираКарел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„През 2017 г. ЧЕЗ Разпределение увеличаваповече от двойно обема на инвестираните средства в реконструкция и обновяване на мрежата в област Монтана в сравнение с предходната година. Компанията ще вложи в региона 2.2 млн. лв. Реализацията на планираните проекти ще ни позволи да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в областта. Отделно ще изкупим всички съоръжения, за които се представят необходимите документи, а за нови присъединявания ще отделим около 118 хил. лв.“, допълни Петър Холаковски, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

Посещението на ръководството на ЧЕЗ в гр. Враца е частпоредица от срещи с представители на общините в Западна България.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Първанов: Пазар за ”Белене” има на Балканите 1| 257 |24.11.2017 . Първан Симеонов: Главчев е свестен човек, просто си изпусна нервите 1| 574 |24.11.2017 . Експерт: Литературният македонски си е български 1| 716 |24.11.2017 . Увеличават пенсиите с 3.6% от средата на 2018 г. 2| 1173 |24.11.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах