Реклама / Ads
7| 6975 |01.10.2022 НОВИНИ

Ела, товарищ Путин, да ни освободиш трети път!

.
Чета под информации за церемонията в Кремъл, на която Путин подписал присъединяването на четири области от Украйна към Русия, възторжени коментари. Българи се радват, сякаш се е случило знаменателно събитие, от което те самите имат огромна полза. А става дума за трагедия и фарс.
 

Почувствах срам и отвращение. Още по-унизително е, че някои медии не скриват удовлетворението си от узурпаторските действия на Путин. Не са болшинство, но достатъчно, за да изпита човек тревога. Кресливи и агресивни. Злорадстващи. Путин ще ви научи вас, демократи такива! - струи закана от всяка дума.

 

И си представих следната картина: събрани в някой клуб, а може би в управленска канцелария, верни путинофили пишат писмо до Кремъл.

 

Товарищ Путин! Владимир Владимирович!

 

Пишем Ви с радостни сълзи в очите, разтуптени сърца (повечето от есхимичната болест…) и леко подмокрени… Ние, българската путинска гвардия в България, днес празнуваме заедно с Вас присъединяването на четири области от Украйна към Русия. Искаме и ние, като жителите на Херсонска и Запорожка област, както и хората от ЛНР и ДНР да изкрещим както крещяхте Вие в голямата зала в Кремъл, че вече сме руски граждани и ще останем такива завинаги. Ру-си-я! Ру-си-я! Ру-си-я!

Дошло е време. Разчитаме на Вас, защото:

 

Тук нек’ви партии ни забаламосват, че ще проведат референдуми за излизане на България от НАТО и ЕС. Ние мислим обаче, че е по-добре да останем там докато ни търпят и да минираме важни решения, да саботираме и прочие полезна подривна дейност. Не сме забравили как се прави: Един път агент, цял живот агент!

 

А и това с референдумите отнема много време. Каним ви най-сърдечно да заповядате за провеждане на специална военна операция на наша територия. Аргументи да искате. Поне двеста хиляди руски граждани са купили имоти в България. Живеят тук, но фашизираната власт им иска данъци, такси, дори за произход на парите питат негодниците.  

 

Освен това, когато братушки се натряскат като кирки, сбият се или повръщат по улиците, ги глобяват, а понякога ги прибират за 24 часа в ареста. Нечувано! Имали повод хората, повеселили се, скандирали Вашето светло име и бам – нарушаване на обществения ред. Не се търпи повече.

 

И това не е всичко. Пазаруват в мола или някой магазин, а продавачите им искат пари. Дори в ресторантите ги карат да плащат. На двойните освободители! На братушките! Елеонора Митрофанова, тази смела жена, се опитва да въведе ред в този български хаос, но нацистите от онова правителство взеха, че изгониха 70 колеги от руското посолство. Как се въздържахте тогава да не ни треснете с една ядрена ракета, не знаем. Железни нерви имате, Владимир Владимирович.

 

Много хора тук, които са яли чер хайвер и са пили "Игристое" от ръцете ви, помагайки да реализирате плановете си за АЕЦ „Козлодуй“, АЕЦ „Белене“, Южен, а след това Руски поток, които се грижеха за момчетата от ГРУ, дето разнасяха Новичок из Европа, с удоволствие ще станат руски граждани. Ще бъде исторически момент! Ееех...

 

Но да не ви отнемаме от безценното време…

 

С една дума: Каним Ви да проведете мащабна специализирана операция – откъм Варна или откъм Дунав, както Ви е удобно. Повярвайте, нашият министър на отбраната няма да поиска и няма да допусне натовски войски да влязат у нас. И докато Брюксел се усети – ще обявим, че е проведен референдум и 99,9% от населението е поискало да сме част от Русия и поданици на Ваше величество. Тодор Живков не успя да ни направи 16-та република в СССР, но Вие можете да оправите тази несправедливост.

 

Вярваме и се надяваме на положителен отговор. Ние сме готови да дадем всичко от себе си за справедливата кауза!

 

Сега се готвим за избори. Парите, които ни дадохте не отидоха напразно и се надяваме да спечелим достатъчно гласове, за да реализираме замисленото.

 

Пожелаваме Ви богатирско здраве и безсмъртие!

 

Ваши до гроб!

 

***

Така е, с примати си имаме работа. Заради тях сме това, което сме, а не това, което бихме могли и заслужаваме да бъдем. Дано техни близки съберат кураж да им креснат, че са боклуци и тровят цялата нация.

 

Междувременно ООН обяви, че сме най-топящата се нация в света. Мрем като мухи, затънали в собствената си глупост.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3004 |13.09.2022 Путин, Лукашенко и хунтата в Мианмар - без покани за погребението на Елизабет II . 0| 3013 |22.08.2022 Атанасов, ДБ: “Газпром” е политически инструмент на Путин, нужна е обективна проверка на сделките с газ . 0| 4094 |06.08.2022 Проф. Сергей Гуриев: Всяка рубла, която получава Путин, убива украинци . 0| 5504 |28.07.2022 Фенове на ”Фенербахче” викаха ”Путин, Путин” на мача с ”Динамо” Киев и ... отборът им отпадна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads