Реклама / Ads
0| 2785 |22.06.2022 НОВИНИ

Електрохолд представи плановете си за област Ловеч

.
ЛОВЕЧ – 22.06.2022 г. – Развитието на електроразпределителната мрежа в област Ловеч и подобренията в обслужването в резултат на дигитализирането на услугите бяха основни теми на среща на ръководството на Електрохолд, доскоро ЧЕЗ, с местните власти от областта.
 

Домакин на работното заседание беше областният управител Виктор Стойчев. На него присъстваха кметове на общини и техни представители от цялата област.


На срещата ръководството на Електрохолд представи новите имена на компаниите от групата и техните приоритети, сред които акцент е електронното обслужване. В момента са дигитализирани над 80% от услугите на снабдителната компания Електрохолд Продажби и над 90% от услугите на разпределителното дружество ЕРМ Запад.

 

„Местните власти остават наш ключов партньор в изпълнение на нашата мисия да осигуряваме енергия, да инвестираме устойчиво и да подобряваме качеството на живот,“ каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на групата Електрохолд.


Операторът на електроразпределителната мрежа ЕРМ Запад, доскоро ЧЕЗ Разпределение, обяви, че през 2022 г. ще инвестира в област Ловеч 2.37 млн. лева, като средствата ще бъдат вложени основно в реконструкция на мрежите ниско напрежение и изграждане на нови съоръжения. Сред по-големите инвестиционни проекти са модернизацията на възлова станция „Беглеж“, в която ще се вложи четвърт милион. Близо половин милион ще бъдат вложени в присъединяване на нови клиенти.


По време на срещата страните подписаха Споразумение за партньорство с оглед подпомагане успешното реализиране на политиките и проектите в интерес на жителите на областта.
Срещата в Ловеч е част от серия срещи на ръководството на Електрохолд с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на групата за открита, активна и диалогична комуникация с кметовете на общини и областните управители на територията, която обслужва.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2993 |18.06.2022 Съдиите избират свои представители за следващия състав на Висшия съдебен съвет . 0| 6117 |16.06.2022 Народна представителка плашещо: Историята се повтаря! Следват годините на Мултигруп, грабежите и безвремието . 0| 3238 |10.06.2022 Електрохолд подкрепи фестивала на скоростта в София . 0| 3006 |08.06.2022 Ръководството на Електрохолд представи приоритетите за развитие на мрежата в област Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads