Реклама / Ads
37| 21808 |02.08.2020 НОВИНИ

Елена Гунчева: Гербоидите хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна

.
Елена Гунчева
Гербоидите минаха всякакви граници на човешкото. Падайки, хапят като побесняло куче, пръскайки отровна пяна около себе си. Тези дни те доказаха, че не само не са подходящи да управляват, но и са лишени от всякакво човешко чувство и морал. В историята е имало много подобни престъпници. И краят им е един и същ и неизбежен. Защото хората рано или късно убиват чудовищата!
 

Най-святото нещо - майките, днес бяха наречени от гербоидите зли и агресивни. Майки, които имат деца с увреждания и се борят за живота им. В държава - членка на ЕС, където хората и особено децата с увреждания са под особена закрила. Тук са оставени на произвола и дори политици като Валерко Симеонов призовава да не ги показват пред хората!


Чудовищата не харесват смелостта на майките да се борят със системата, която убива децата им и тях. Те искат кротко всички да си отидат в тишина. Тишина, в която да могат да трупат още пачки и кюлчета....тишина и тъмнина, в която най-добре виреят.
Ние нямаме държава, а територията, в която оцеляват най-мазните и удобните. Територията, която си отглежда дебилен електорат, а нарича майките на българските деца "зли и агресивни". Територия, в която се упражнява геноцид спрямо българското население.


Вчера Ренета Инджова, първата българска жена - премиер, беше нападната пред дома си и е със счупена ръка. Посред бял ден. Десетки от активистите на протестите бяха заплашени. Полицаите блокираха майките в бус на Орлов мост - явно за тях няма нищо свято, те майки нямат ли? Те знаят ли какво е да се бориш за детето си!?! За бъдещето и живота му!?


Системата НЯМА ДА НИ УБИЕ! Ние ще я унищожим, защото тя няма място под слънцето. Защото се показа уродливото лице на корупцията, геноцида и безчовечността!
Да кажем "ВЪН" на чудовищата!

 

Елена Гунчева, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6842 |30.07.2020 Елена Йончева: Оставането на Борисов на власт много зависи от Европа . 11| 5307 |30.07.2020 Кирил Добрев: Битката е обща - всички трябва да подкрепим Елена Йончева . 24| 25895 |28.07.2020 Елена Гунчева: Гешев отново си подритна дипломата . 15| 16500 |25.07.2020 Адв. Е. Гунчева: Дариткова усети любовта на народа, стиска ли му на Борисов да излезе пред президентството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads