Реклама / Ads
69| 6743 |28.07.2013 НОВИНИ

Емил Димитров: Май Фидосова продължава да управлява ГЕРБ

.
Фидосова се качва на 17-ия етаж на централата на ГЕРБ и продължва да управлява. Слуховете са напълно възможни. Цветанов ръководеше всичко, тя изпълняваше „мокрите поръчки” по очерняне на опоненти.
 

 

По последните действия на Борисов мисля, че е осъзнал  грешките си. Има по-активен диалог с депутатите, среща се със структурите, каза още той.

 

Няма ГЕРБ 2, тези хора искат да покажат проблемите на партията. Никой не е счел, че трябва да скача на Борисов. Добър, лош той е докарал ГЕРБ до властта  с чара си. И така или иначе тези хора са тръгнали с него. Тези хора са правели първите структури на ГЕРБ, заяви ексдепутатът. Новата формация все още няма име. Спрели сме се върху два основни принципа. Структурата няма да има лидер и на преден план излизат млади хора между 30 и 40 години, на които ще им бъде даден път, допълни той.

 

Властта опорочи ГЕРБ. Започнаха процеси на отстраняване от Фидосова и Цветанов на тези, които имат куражада си кажат мнението си и остояват  позицията си. При мен това започна още в началото на мандата от Трайков и Дянков. Преди нямах прякор. Оттам се започна. Носеха вестниците на Бойко Борисов да му показват, как съм оцапал партията, обясни Димитров.

 

В прав текст Цветанов нищо не ми е казвал, всичко се вършеше подмолно. Явно целта е била овладяване на цялата партия. Борисов в момента не е на власт точно заради това нещо. Правителството беше подядено отвън и отвътре от неговите министри. „ Бях подслушван непрекъснато последната година и половина, а може би от началото на мандата. Казвал съм му го на Цветанов. Казвах му , че телефонът се води на физическото лице Димитров. Исках културно да го предупредя, да не прави тези работи.....”, посочи той.

 

По думите на бизнесмена в близките месеци  няма да бъдат афиширани имената на депутатите, които подкрепят структурата, която се отдели от ГЕРБ, категоричен бе Димитров.

 

На някой да му става жал за Цветанов, трябва да има неясна представа за нещата. А Бойко си направи неговите грешки и затова изгуби властта. Както и сегашните ще загубят властта заради кадрови грешки, коментира още той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5215 |26.07.2013 Фидосова вече не е депутат . 63| 7452 |26.07.2013 Мирослав Найденов: Фидосова нареждаше по телефона на министри . 12| 6852 |25.07.2013 Изгоряла и яхтата на Емил Димитров от ГЕРБ . 58| 6252 |19.07.2013 Бойко Борисов отсвири Фидосова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads