Реклама / Ads
18| 15453 |14.07.2023 НОВИНИ

Емил Джасим: България не заслужава полузаконен пилон и намачкано и хвърлено на пода знаме

.
Емил Джасим: Какво заслужава България? Източник: Facebook
БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА... Знаете ли какво заслужава България, дето ще ни направи горди?
 

България заслужава чисти, уютни и функционални училища и училищни дворове, за да могат и деца и родители да се чувстват част от общността в селото, квартала, града и държавата.

 

България заслужава добра педиатрична грижа, до която болните деца и разтревожените им родители да имат бърз достъп без излишни притеснения.

 

България заслужава добро здравеопазване, което да удължава достойния живот на всички, без да са нужни връзки, ходатайства и "мой човек".

 

България заслужава съвременна образователна система, в която децата да се чувстват силни и сигурни в света поради знанието, а не поради нацепените мускули и увеличените джуки.

 

България заслужава нашите баби и дядовци да живеят достойно старините в добро здраве, за да се радват на функционално грамотните си внуци, а не да се чудят дали ще доживеят до следващата седмица, защото животоподдържащото им лекарство го няма дали поради липса на внос или защото е изкупено от отслабващи млади хора.

 

България заслужава чиста природа, защото надали има друга страна, в която на толкова малко площ да има такова биологично и географско разнообразие, както е в родината ни, а не грозен бетон, целящ да изпере мръсните пари на мафията.

 

България заслужава достойно място сред другите европейски народи, какъвто буквално е заветът на Левски, а не да бъде приемана за руския троянски кон в ЕС и НАТО.

 

България заслужава бързо и ефективно правораздаване, което да бъде утеха на всеки български гражданин, че тъкмо България ще му даде справедливост, независимо от социалния му статут, произхода му и религията му.

 

България заслужава запазване на историческото, археологическото о архитектурното наследство на всички народи, живели по нейните земи, защото тъкмо те са ни направили такива, каквото сме.

 

България заслужава да помним миналото и да се вдъхновяваме от него, но да се гордеем с настоящето и да мечтаем за бъдещето ни заедно като български народ, който прави чудеса за бъдещето на децата си и проявава дълбока загриженост за възрастните, слабите и окаяните.

 

Всичко това не идва с полузаконен пилон с огромна бетонна основа в планината, намачкано и хвърлено на пода знаме и кебапчета, осветени от слово на руския агент Радев.

 

Ще дойде с общи дългогодишни усилия и със съгласие за общата ни мечта за щастие, която да преследваме заедно.
 
 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2909 |14.07.2023 Премиерът Денков: Реалистично е България и Румъния да станат членове на Шенген до края на годината . 0| 2658 |14.07.2023 По-високи добиви от мед очакват в Югозападна България . 5| 2854 |13.07.2023 Великобритания ще помага на България в борбата с дезинформацията . 2| 2904 |13.07.2023 Видими ли са стъпките на кабинета ”Денков-Габриел” да избута България до Шенген?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads