Реклама / Ads

 

15| 7950 |28.05.2021 НОВИНИ

Епизод 3 на „Бойко и младите герберчета“: От вас искам само да лъха доброта, от нашите има кой да се кара

.
Бойко Борисов
От вас искам само да лъха доброта, омразата в един момент ще донесе поражения, които е донесла дори и при събарянията на бастилията. Хората вече трябва да разбират, че омразата довежда до хаос. Вие трябва да правите всичко възможно, това да се избегне, защото на нас ни остава по-малко време за живот, на вас ви остават 30-40-50 години. Сега не бива да чупим държавата, затова аз искам от вас добронамереност. Оставете, има кой да се кара от нашите с тях.

Няма защо да се чудите чии са тези думи. С тях експремиерът Бойко Борисов за трети пореден ден се обърна към младите гербери. Те споделиха за своето процъфтяване с помощта на ГЕРБ по време на вече традиционното излъчвване във Фейсбук, част от поредицата „Бойко и младите герберчета“.

 

По време на представянето на поредната бойкова девойка, Борисов я прекъсна и отправи своите дълбоки притеснения за предстоящите избори:

 

„Аз всеки ден вече си задавам въпроса ЦИК дава ли си сметка, че остава 1 месец до изборите и че с това машинно гласуване навсякъде могат да направят голям проблем. Слагат си по две минути на машина? По две минути никъде не са наредили хората в опашка с километри, за да влизат и да прекарват по 2,3 минути вътре. Самият Радев 3 минути и 40 секунди гласува, а тези слагат две минути. Значи хората трябва да са два пъти по-интелигенти от него, но за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетинка, за да не се изложиме. Защото можеше да ни отнеме 5 минути на машини, давам само елементарен пример.“

 

Предизвикан от млад гербаджия, коментиращ настоящите рокади в сектора за сигурността, Борисов сподели: "Кандидат-президентът Радев възлага на неговия заместник-президент, сега служебен премиер  да смени еди-кой си началник. И същият този служебен, пратен от Радев, връща предложението и той издава указа, сиреч имаме Радев, Радев, Радев. Къде е балансът на властите? Нали в това ни обвиняваха", чуди се Борисов.

 

Разбира се, експремиерът не пропусна да изкоментира и подслушванията, които според него са поредната изфрабрикувана лъжа:

 

" Очакваха като миналото лято изведнъж експлозия „ГЕРБ подслушва“. Те са толкова словохлатливи, така обичат да ходят по студиата и да говорят и дори елементарния към него въпрос „Кой му е началник кабинет“, го притеснява. Представете си журналистите да си позволят да зададат такъв неудобен въпрос, кой му е началник кабинет на човек, с отнет достъп до класифицирана информация. Първо, той по време на предизборна кампания може да говори за която и да е било политическа партията, не само за нашата. Не може да ми дава оценка. Неговата червена партийка съм я побеждавал 15-ти пъти, с какво право, кой го избра да ми дава оценка . Само смях може да буди това у мен. Какво обаче излиза - Атанасов говори за 32, Хаджигенов говори за 82-ма, днеска  уважаемият Бабикян говори за 26. Излизат „уж“ контролираните служби, дали информация на всички управляващи партии в момента, събрани около Радев. Информация, за която само ние не знаем. Вие като знаете, защо ги укривате, ако сте получили информация от човека Х, от кого се криете? Ние всички сме в опозиция, всички институции са ваши. Можете всеки един да го разработите. Щял да каже, когато той иска. Точка. Когато преценил той. Това може да стане, ако си шеф на плод и зеленчук. Гледаш да затвориш сергията и да кажеш: "Продавам, когато аз искам." Вицепремиер обвинява основната, айде има и други партии, опозиционна партия в чудовищно нещо. Ще чакат Костинброд 2 да правят, за да не изопачим новината. Нямат нищо. Ще влязат в стопанства да намерят нещо, ако не намерят, ще изфрабикуват кадри. Ще режат, ще правят. Ако те имаха нещо, щяха да ни убият днес. До тогава от уважените от мен медии отдолу стои „Скандал за подслушване“. Скандал ясно, ама подслушване на кого и кога. Всички останали знаят“.

 

Към края на младежката седянка, Борисов подчерта, че от ГЕРБ се отнасят с уважение към институцията и конституцията. Той припомни, че конституцията казва - служебното правителство е да се подготвят честни избори. Все пак той самият е печелил десетки пъти... честно.Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 4| 2979 |27.05.2021 Симов за младите гербери: Лакейченца, както би казал Смирненски . 17| 4942 |27.05.2021 Борисов към младите гербери по ”Севда тв”: Те искат война, но вие сте за любов! . 13| 2736 |05.04.2021 Демография на вота: Младите подкрепят Слави. Образованите - ДБ . 2| 2598 |04.04.2021 Психолог: Ако младите не отидат да гласуват, нямат право да претендират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ