Реклама / Ads
0| 2471 |09.11.2022 НОВИНИ

Еско България е новото име на компанията ЧЕЗ за Еско услуги. Дружеството вече е собственост на Синтетика АД

.
СОФИЯ, 09.11.2022г. – ЕСКО България ЕООД е новото име на ЕСКО компанията на ЧЕЗ в България, след като тя беше купена от Синтетика АД. Дружеството е създадено през 2017 г. като част от групата на ЧЕЗ в България, за да предоставя енергийни услуги в областта на възобновяемите енергийни източници, отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението и индустриалните системи.

Компанията осигурява на своите клиенти цялостни енергийни решения, съобразени с техните специфични потребности – от анализ на енергийните нужди до оптималното изпълнение на проектите, включително финансиране (ако е необходимо), проектиране, административно-съгласувателни процедури, доставка, изграждане и въвеждане в експлоатация. Целта е постигане на по-високи спестявания и възможно по-бързо изплащане на направената инвестиция от клиента. Дружеството подкрепя инвеститори в централи за производство на зелена енергия и предприятия, които искат да намалят разходите си за консумация на електричество и топлинна енергия, за да повишат своята конкурентоспособност.

 

До момента дружеството е реализирало над 130 проекта, от които 84 са насочени към повишаване на енергийната ефективност. Изградени или в процес на изграждане са фотоволтаични централи са с обща мощност над 50 МWp.

 

Синтетика АД е българско холдингово дружество, което оперира в няколко сектора чрез своите дъщерни предприятия - управление на недвижими имоти в областта на хотелиерството (чрез Еврохотелс АД); производство и търговия на гъвкави опаковки (чрез участието си в дружеството Пластхим-Т АД); производство на хемодиализни и медицински продукти (чрез Етропал АД).

 

 

Пресцентър на Електрохолд България

е-mail: communications@electrohold.bg

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2550 |08.11.2022 България иска да е домакин на конференцията за климата през 2024 г. . 15| 13563 |08.11.2022 Първан Симеонов: България се разпада на две скорости . 0| 2487 |08.11.2022 България и Кипър разпределителни точки за шпионски софтуер в ЕС . 2| 2543 |08.11.2022 Радев представи кандидатурата на България за домакинство на COP29 през 2024 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads