Реклама / Ads
3| 3854 |03.06.2021 НОВИНИ

Фрог позна! „Писанчовото“ на „Библиотекарите“ стана шеф на ДАНС-Пловдив

.
Николай Петров
Фрог позна! „Писанчовото“ от кръга на „Библиотекарите“ наистина оглави ДАНС-Пловдив. Става дума за Николай Петров. От няколко години Фрог нюз разкрива много за работата на въпросния служител, който минава за едно от най-доверените лица на бившия шеф на родното ФБР Владимир Писанчев.
 

Петров вече е бил началник на въпросното звено в града на тепетата. След разкрития на медията ни за това, че оттам е засечено изтичане на секретна информация към разработвани лица, той беше преместен в Плевен, където отново стана началник на местното контраразузнаване. Докато Николай Петров  оглавяваше ДАНС-Пловдив, ведомството се прочу с куците си акции.

 

При опита на агентите да хванат мащабно количество кокаин, те се натъкнаха на истинско брашно. Друг пример е шумно огласената "брилянтна" операция срещу кмета и главния архитект на Асеновград, за която в Пловдив са раздавани награди като за световно. Впоследствие обвиненията в корупция и други престъпления отпаднаха поради липса на доказателства и така се спуква поредния балон.

 

Близки на Николай Петров признават, че той има три слабости-футбол, последен модел джиесеми и дами. Припомняме ви, че Николай Петров е вратар в махленско отборче. Докато беше в Пловдив „Писанчовото” будеше въпроси около това, че е уж с министерска заплата, а ползва общинско жилище с около 50 лв. наем.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 18202 |02.06.2021 Росен Миленов пред Фрог: Няма да мръднем от кабинета на Гешев, докато не подаде оставка. Искаме арести. Или сега, или никога . 24| 15006 |31.05.2021 Първо във Фрог: И шефът на ГДБОП се раздели с поста си . 0| 5309 |26.05.2021 Само във Фрог: ДКСИ мотае президентския съветник за отнетия му достъп до класифицирана информация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads