Реклама / Ads
24| 45416 |25.08.2021 НОВИНИ

Гамизов: Срещу какво ГЕРБ и Борисов превърнаха България в нещо между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник?

.
Стефан Гамизов
ГЕРБ и Борисов дължат обяснение срещу какво са заменили светската държава в България с някаква друга ислямска икономическа система, която е нещо средно между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник. Това пише в профила си във Фейсбук експертът Стефан Гамизов.
 

„23 години се занимавам с проектен бизнес в България и някои други неща.

 

Едни от най-смислените неща като модернизацията на Марица Изток 2 с японски технологии и пари, както и първото прокопаване на метрото преди повече от 15 години са “минали” през ръцете ми като собственик на компаниите, които работеха с японските корпорации.

 

Някои неща от това, какво съм работил и вършил ще останат винаги тайна, но те спомогнаха за спасението на българите от икономически и последвали политически невъобразими ужаси.

 

Никога, никога не съм вярвал, че ще дойде ден в който организираната престъпност ще превземе парламента през малка ислямистка партия свързана с диктатурата в Москва и санкционираните по закона “Магнитски”, а тази организирана престъпност ще прави на “маймуни” политиците в България, насочвайки ги да правят и мислят, каквото тя иска.

 

Не говорим вече просто за корупция, а за реално незаобиколимо властване на организираната престъпност свързана с Москва и Анкара.

 

Казвам това във връзка със заседанието на комисията “Манолова” за катастрофата с цените на електроенергията.

 

Толкова умело шефовете в енергетиката назначени лично от санкционираните по закона “Магнитски” от САЩ, лъгаха, манипулираха и се подиграваха на членовете на комисията и успяха не само да им напълнят главите с небивалици и фантасмагории далеч от престъпленията си, но успяха и да ги манипулират и да насочат основните остри реплики към единственото лице там, което им пречи - човека от КЕВР предизвикал с подпис и заповед проверка на измамите и заобикалянето на закона с финансирането на “Турски Поток”.

 

Ислямистите от ДПС дефакто са установили Корупционен Халифат и са заменили с него Република България.

 

ГЕРБ и Борисов дължат обяснение срещу какво са заменили светската държава в България с някаква друга ислямска икономическа система, която е нещо средно между ислямска диктатура на Ердоган и путинизиран руски зверилник“, споделя той.

 

Стефан Гамизов, Facebook




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3994 |25.08.2021 ВАП пита здравното министерство какво прави срещу COVID-19 . 0| 3123 |25.08.2021 Българските ”лъвици” се изправят срещу Полша в решаващ мач . 3| 3522 |25.08.2021 България има готовност за поставяне на трета доза ваксина срещу COVID-19 . 19| 4895 |24.08.2021 Борисов си сложи втората доза. Народът: Трябва ти ваксина срещу простащина и кражба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads