Реклама / Ads
0| 7119 |27.06.2022 НОВИНИ

Ген. Николай Русев: Отново политици в застой започнаха да трупат капитал за сметка на ВВС!

.
Николай Русев
Получи се хубав празник в авиобаза Граф Игнатиево! Хората се забавляваха и бяха щастливи! За съжаление отново се намериха хора, които политизираха събитието! Били сме организирали подобни празници ”когато замиришело на избори”! Били сме със ”съветски самолети, които не са част от целите на силите на НАТО и сме участвали в предизборна кампания” с тази техника. И още в същия ред на мисли....
 

Уважаеми г-н политик, длъжен съм да Ви информирам, че организацията на това събитие започна, когато не "миришеше на избори"! Но предполагам за Вас това е без значение?! Също така самолетите ни не са съветски, а български! Очевидно Вие не разбирате, че хилядите българи вчера се възхищаваха и аплодираха не самолетите и вертолетите, а българските пилоти в тези машини! Това са същите самолети и вертолети, които експлоатирахме и по време на Вашите присъствия в съответното министерство.

 

Защо не дойдохте лично да ни поздравите и да се порадвате на народната любов?! Входът беше свободен! А за цели на способностите (не силите) нека не говорим, защото не са Ви ясни тези неща! Ние, българските пилоти служим на Родината? А Вие?! Мисля, че не работите за българския интерес! За чужд - едва ли?! Работите за себе си! И ако случайно спрете да използвате термините НАТО, ЕС, стратегическо партньорство и визия за развитие и т.н. то ще се окаже, че няма какво да кажете!


Връзката с реалността е много важна, г-н политик! Ако тя се скъса човек започва да изглежда нелепо! Сигурен съм, че успешно мога да заема Вашето място и да нося Вашата отговорност! За жалост или не обратното не Ви е по силите!!!


С уважение! Бригаден генерал Николай Русев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4808 |26.06.2022 Проф. Николай Овчаров: Френското предложение за РСМ не е край, а начало на преговорите . 0| 11858 |25.06.2022 Проф. Николай Овчаров: Министърът на културата Наско пак не е в час! . 0| 2712 |24.06.2022 Вирусолог: Не бих се учудила през есенно-зимният сезон да бъдем отново с COVID-19 . 0| 3096 |23.06.2022 Великобритания отново шамароса Русия: Налага нови търговски и финансови санкции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads