Реклама / Ads
50| 12880 |25.10.2020 НОВИНИ

Георги Георгиев към Туск: Да твърдите, че Борисов ни пази от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите!

.
Георги Георгиев, лидер на БОЕЦ
Г-н Donald Tusk , вие в коя Европа живеете? Да твърдите, че Бойко Борисов и ГЕРБ ни пазят от Путин и Ердоган, е все едно да твърдите, че Хитлер ни е пазил от нацистите! Борисов е най-вярната марионетка на Путин и Ердоган в Европа и това, че козирува в Бруксел и ви нарича ”началници” не променя този факт!
 

ФАКТ Е, че Бойко Борисов плати над един милиард и 200 милиона лева на Путин по умишлено загубеното арбитражно дело за Белене без дори българската страна да обжалва това решение и да предяви насрещен иск заради некачственото оборудване и дефектите на изградената "площадка".


ФАКТ Е, че Бойко Борисов възроди проекта "БЕЛЕНЕ", като продължи да налива милиони в Росатом и да държи българската атомна енергетика в стопроцентова зависимост от Русия. Това е било и в момента е пряка заплаха за националната сигурност на България и интересите на ЕС.
ФАКТ Е, че Борисов отказа да изгони руски дипломати в знак на солидарност с Великобритания и ЕС заради случая "Скрипал".


ФАКТ Е, че Борисов сам превърна себе си в защитник глашатай и говорител на диктатора Ердоган през последните години за срам на цяла България, като защиваваше турските интереси по темата за бежанците срещу интересите на ЕС.
ФАКТ Е, че Борисов екстрадира турският гражданин Абдуллах Бююк и още петима турски граждани, за да изпълни волята на своят господар, Ердоган нарушавайки всички международни и български закони и харти за защита на човешките права.
ФАКТ Е, че след десет години управление на Бойко Борисов, България е най-бедната и корумпирана държава в Европа и е на 111-то място по свобода на словото според класацията на "Репортери без граници".


ФАКТ Е, че Бойко Брисов в момента изгражда най-вредният и опасен за България и Европа енергиен проект - "Турски поток", като всичките му излявления, че той няма нищо общо с руските интереси се оказаха абсолютни лъжи и бяха разобличени от БОЕЦ и няколко независими медии! В момента българските граждани плащаме милиарди по "Турски поток", с които руски фирми с руски работници и руска техника полагат руски тръби, по коите ще тече руски газ, като така се задълбочава енергийната зависимост и крепостничество на източна Европа под руско влияние! Дори саудитската фирмата (Аркад) , която служеше за параван на тази престъпна схема е превзета от Русия, за да си гарантира Путин, че до края на 2020г. тръбата ще е готова. Бойко Борисов извършва национаолно и европейско предателство, като обрича България и голяма част от югоизточна Европа на руско енергийно робство още няколко десетилетия.
Г-н Туск, ЕНП показа, че е партията на европейското лицемерие защитавайки Борисов и неговият мафиотски режим на управление.


Г-н Туск, заповядайте в България, лично да ви разведа по "Турски поток" и ми покажете поне едно "европейско" нещо в този грабеж, за който българските граждани плащаме почти 4 милиарда лева.
Г-н Туск, елате да ви покажа как работи "демокрацията" на Борисов и мафията. Пребити журналисти и гражданси активисти. Назависими медии под ударите на ДАНС и НАП. Полицейско насилие и институционални репресии над мирно протестиращи граждани. Елате да ви покажа постановлението на прокуратурата на Гешев, с което ми за браниха да напускам страната, за да убият съпругата ми осуетявайки нейната трансплантация заради дейността ми с БОЕЦ.


Г-н Туск, българските граждани направиха своят евро-атлантически избор и дори хора, като вас не могат да ни разколебаят. Като сте неспособни да ниподкрепите в битката срещу мафията и корупцията, поне не ни пречете. Ще се преборим и сами, но скоро европейските граждани ще потърсят и на вас сметка защо сте гледали безучастно как мафията на Борисов, Пеевски и Гешев изтрочва милиарди от европейските фондове, крадейки парите на всички европейски данъкоплатци. Вие легитимирате мафията. Това ви прави съучастници.


Г-н Туск, очаквам ви в България.
25.10.2020г. Без уважение: Георги Георгиев - председател на УС на ГД "БОЕЦ"

 

Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4570 |23.10.2020 Георги Лозанов: Пирамидалната структура в обществените медии е от социализма . 17| 8171 |22.10.2020 Георги Кадиев: Харченето на Борисов говори, че няма намерение да управлява дълго . 1| 4714 |20.10.2020 Георги Дерменджиев: Ако се поддавах да ми налагат играчи, още щях да съм в ”Лудогорец” . 18| 7530 |17.10.2020 Гинекологът проф. д-р Георги Хубчев загуби битката с COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads