Реклама / Ads
10| 9707 |26.12.2018 НОВИНИ

Георги Георгиев: Сякаш нацисти правят благотворителна акция в концлагер

.
Георги Георгиев
Пеевски, Гергов, Борисов, Президента, Цацаров, Влади Горанов пуснаха ли СМС за болните деца? Отчитат ние колко сме дарили и събрали, за да дадат те за лечението на някое дете. Все едно нацисти да правят благотворителна акция в концлагер, за да нахранят гладните, които после ще убият. Истинската Българска Коледа ще дойде, когато изринем мафията и свинете от властта.
 

Това написа Георги Георгиев от Гражданско движение "БОЕЦ" в профила си във Фейсбук. Вижте целия му коментар:

 

Поне на Рождество ни оставете на мира!


Коледа е, а наглите не спират да се гаврят с народа български. От сутрин до вечер свинското се лее от телевизионните екрани, а свинете, дето цяла година ни крадат и лъжат, държат да се подиграват с нас и по празниците. Нищо свято няма за тях. Важни са само властта и парите. И за тях са готови на всичко.


Пеевски пусна ли поне един СМС за болните деца? Защото родителите на болните деца, които събират левчета и стотинки, за да лекуват децата си, му плащат охраната, по 2.4 милиона годишно!


Гергов пусна ли поне един СМС за болните деца? Защото родителите им, дето събират стотинки и левчета, за да лекуват децата си, му подариха 43 милиона за Коледа!
Строителите-протестиращи изедници пуснаха ли поне един СМС за болните деца? Защото от парите на родителите им, Буда им подари един милирад и половина за крадене и усвояване!


Борисов пусна ли поне един СМС за болните деца? Този престъпник никога не е дал два лева от джоба си, "дава" и "дарява" с нашите пари! Нашите пари раздава на обръчите и слугите си, с нашите пари купува властта си, с нашите пари плаща на свинеските медии! От нашите пари е и субсидията на партията му, с която си купуват свещи и венци по празниците! С нашите пари правя и даренията си! А искат от нас да просим пари, за да лекуваме децата и близките си.


Президента пусна ли поне един СМС за болните деца? За откраднатите 16 милиарда ДДС бе уведомен от БОЕЦ официално, но не каза нито дума. За мафията - милиарди за крадена, а за болните деца - да събираме стотинки!


Цацаров и свинското мнозинство във ВСС пуснаха ли поне един СМС за болните деца? За децата пари няма, но за тях един милион за коли с кожени седалки с подгряване един милион има!


Влади Горанов пусна ли поне един СМС за болните деца, или да питаме кръстника му? Този наглец не си плаща дори квартирата, тока и водата! Защото мафията само взима, а не дава!


Мутри, ченгета, комунисти, мафиоти и корумпирани партийни мишки се правят на добри с нашите пари. Отчитат ние колко сме дарили и събрали, за да дадат те за лечението на някое дете. Все едно нацисти да правят благотворителна акция в концлагер, за да нахранят гладните, които после ще убият.


Преди три месеца във Видин отделението по хемодиализа затвори заради авария. Човек загуби живота си. Десет нови апарата струват двеста хиляди лева, но още ги няма. Продължават да умират хора. Двеста хиляди лева е комисионната, която прибират Борисов или Пеевски от ремонта на някой селски път. Ежедневно. От нашите пари. Да сте чули Борисов да реве, че във Видин умират хора? НЕ! Той реве, че някакви гадове искат да му вземат властта и че Доган иска да го убива. Това е само важното, Той да е жив и да стиска властта, докато народа измира.


Това трябва да направим. Не да събираме левчета, а да събираме сили и съмишленици! Не да се давим в мъка, мизерия и отчаяние, а да изринем злото, което ни убива!
Не се примирявайте, а се борете. Вашите деца, вашите родители, вашите близки са най-важните! Не свинете и престъпната им власт, а гражданите са господарите на държавата.

 

Искайте, а не просете. Изисквайте, а не се молете. Изривайте, а не се давете.


БОЕЦ водим битка срещу мафията и корупцията, които ни убиват. Първо трябва да се преборим с това зло, после следва всичко останало, ще си подредим държавата и децата ни ще имат избора, да живеят нормално в собствената си родина. И тази битка ще се води на площадите, защото свинете доброволно няма да пуснат властта, която им осигурява безнаказаност и достъп до нашите пари. Можем и трябва да го направим. С ръцете и сърцата си, с СМС-и не става. И милост и прошка няма да има.

 

Истинската Българска Коледа ще дойде, когато изринем мафията и свинете от властта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4788 |18.12.2018 Почина легендарен шеф на ЦСКА - полк. Георги Христов . 1| 4421 |18.12.2018 Социологът Живко Георгиев: Политико-икономическият модел върти на празни обороти . 2| 4718 |18.12.2018 От "Зелен Младост" искат оставките на Иван Гешев и Пламен Георгиев . 10| 8541 |18.12.2018 Георги Ганев: Правят се опити да се приватизира „Булгартрансгаз”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads