Реклама / Ads
20| 10421 |09.08.2020 НОВИНИ

Георги Минковски: Горкият ни, клет Премиер! Знаете ли как трудно се преживява с по няколко милиарда месечно!

.
Бойко Борисов Източник: БГНЕС
Какво сте запротестирали бе?? К'во не ви харесва в управлението? Не дадоха надежда и шанс на народа ли? Демокрация липсвало.. Че къде другаде, освен в България, ще можете да управлявате държава с физкултурно образование? Някой пожарникар в друга държава да е станал премиер - не. Това, ако не е демокрация, здраве му кажи. Не били давали шанс на младите.. Че къде другаде ще имате възможност да защитите Докторантура по Международно право без капка познания по чужд език?? Пазарната икономика била виновна..
 

Банани ли нямате или мандарини?? Даже е съобразено с обществения статут на гражданите, нали сме официално от третия свят - банани валяло! Само маймуните си чакаме. Не като по лошия комунизъм да няма банани. После защо го били онова момче от протеста.. Ще го бият еми! Щото дядо му не можа да избере друго време, в което да се роди, 'ми баш през комунизма.. та да пречи на хората да учат в чужбина.

 

Неблагодарни нагледци - ще протестират и палатки ще опъват. Горкият ни, клет Премиер! Никой от вас, безчовечници и комунисти, дето протестирате, не го питате как му се отразява.. Знаете ли как трудно се преживява с по няколко милиарда месечно!

 

И ония Радев, Конституцията се опитва да спазва.. И той е комунист, 'щото в една европейска модерна държава, не може ли да се погазва тая Конституция, значи нещо не е както трябва! Пък, ако някой си мисли, че базите на САЩ са нещо друго, освен места за организиране на Чаени партита, значи и той е комунист и нищо не разбира! Тръгнали да обвиняват, тея дето не ги подкрепят и ходят на море.. Алоо!! Дори и така да е, вие да сте чули някога, Левски да е вдигал въстания без да си е изкарал отпуската преди това?? Как така без море и Узо Паралия на плажа..то няма да върви работата иначе.. Ботев и той, за това се е качил на кораб, 'щото - да заобиколи, понеже едни такива, лумпени и тулупи като вас, са му пречели на придвижването до местоработата му. Истинският пример е от вчера!

 

Ей това е културна и европейска работа! Отидоха една шепа хора и се помолиха на Доган да живея нормално - както Раковски е правил! На кафе при Султана, помолил се човека и те ти Освобождението! Обаче най ме кефят пловдивчани напоследък. Само така братя! Пийте си биричка в Капана и хич не си го слагайте! Няква си "нискокачествена биологична маса" от протестиращи ще ви отделят вас от светския живот и ще ви пречат да бичите айляк.. откъде на къде! Я си зяпайте картините! Я си пушете тревата и говорете за "литература". Не става така, както я мислят, все недоволни! Ние трябва да сме над нещата.

 

Надявам се да бъда разбран правилно.


И ако този път се откажем, явно наистина си го заслужаваме.


"Лудите, лудите - те да са живи!"

 

Facebook, Георги Минковски




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 18227 |08.08.2020 Адв. Емил Георгиев за МВР: Каквото и да ви говорят, в тая игра те никога не са на ваша страна . 1| 5414 |05.08.2020 Емил Георгиев пита: Кога прокуратурата оцени славещите я медийни клоаки? . 10| 5465 |04.08.2020 Пенка Георгиева: Деница Сачева не се държи като социален министър . 11| 8107 |02.08.2020 Емил Георгиев за буса на майките: Пълен, тотален и категоричен провал на МВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads