Реклама / Ads
13| 11738 |06.06.2020 НОВИНИ

Г. Георгиев за поста на Севда: И защо не публикувате записите от срещите си с Божков?

.
Георги Георгиев Източник: БГНЕС
Севдалина Арнаудова, личен ПР на Борисов, посочена от Божков, като един от куриерите за даваните от него милиони на премиера днес отговори на неговите разкрития. И понеже упраляващите мислят народа за малоумен, такива са им и обясненията. Самият факт, че тази се обяснява скоростно, а Борисов обикаля всички медии и се кръсти и кълне във внуците си и всичко свято е показателен!
 

Ето моят коментар, на който няма да получа отговор:

 

"ГЛУПОСТИ! Не разбирам! Хем твърдите, че всичките ви срещи с бизнесмени са записани от вас лично и десетки медии с микрофон и камери, хем твърдите, че при срещите ви с Божков само той е имал микрофон и камера, а вие не. Значи в едно от двете твърдения лъжете. Ако приемем, че второто е вярно, защо сте се срещали с бизнесмена Божков, в качеството ви на човек работещ лично за премиерта Борисов и то "без камера и микрофон"? И защо е било нужно това да се случва всеки месец? И защо до сега мълчахте, че член на вашето семейство е работил за Божков? Това част от "цената" ли беше? Въобще, като пишете глупости не подценявайте българските граждани, те не са идиоти!

 

По-добре отговорете на изпратените от БОЕЦ въпроси до Борисов:


1. Искал ли е г-н Бойко Борисов чрез Владислав Горанов и Менда Стоянова пари от Васил Божков – Черепа, за да не му „закача“ бизнеса?


2. Взимали ли са Горанов и Арнаудова пари от Васил Божков – Черепа, които са били предназначени за г-н Бойко Борисов?


3. Поръчвал ли е г-н Бойко Борисов чрез Горанов, Менда Стоянова и парламрентарната група на ГЕРБ законодателни промени касаещи хазартният бизнес, с които да рекетираш Васил Божков – Черепа, за да ти плаща рекет „спокойствие“?

 

И защо не публикувате записите от срещите си с Божков?"

 

Георги Георгиев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 11127 |06.06.2020 В поста на правителствената пиарка има данни за проверки от КПКОНПИ и прокуратурата . 1| 5062 |03.06.2020 Атанас Бобоков се отказва от поста на изпълнителен директор в „Монбат” . 7| 6406 |01.06.2020 Славея Стоянова сменя на поста арестувания зам.-министър Красимир Живков . 3| 6532 |29.05.2020 Инж. Емил Георгиев: Скандалите в БоклукГейт ще продължават, ако не се стигне до дъното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads