Реклама / Ads
88| 5307 |19.06.2014 НОВИНИ

ГЕРБ: Няма да участваме в политическите консултации

.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Източник: Булфото
ГЕРБ няма да участва в консултациите идната седмица между политическите партии в рамките на парламента.
 

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. След като Законът за МВР беше включен в програмата на Народното събрание, Борисов заяви, че не вижда смисъл да участва в бъдещи консултации.

Не, няма да участвам в консултации с тези хора, защото те не си държат на думата. Ние се разбрахме само преди два дни по всички теми и те днес виждате какво правят. Днес дори ДПС стигна дотам, че не иска да се гледа точката, в която Възродителният процес и жертвите му да имат възмездие.

Какво да си консултираме като отидем? Те вече всичко са направили. Да кажем, като отидем във вторник, добре, било каквото било, направихте си Сметна палата, Национален статистически институт, Закон за МВР да си бетонирате главния секретар за безобразията, които свърши, и всичко останало. И какво да се договаряме.

Вярно, за МВР не сме говорили, ама по-важен закон има ли от сигурността. Те са си една коалиция. Виждате, "Атака" си ги подкрепя, правят им кворума и си карат нататък. Няма да водим война и реваншизъм, а ще бъдем с мекия кинжал, каза лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов каза още, че парламентарната група на ГЕРБ ще участва в заседанията на парламента.

Днешната политика на МВР е в услуга на организираната престъпност, заяви Цветан Цветанов. „Може би вие сте част от нея. Нека ви припомня операцията в Лясковец – това не е ли некомпетентност? Полицейщината е в момента. Ползвате МВР само за лични и бизнес интереси. Фалирахте министерството”, заяви Цветанов.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов му отвърна с думите: „Току-що казахте, че съм част от организираната престъпност, но вие сте осъден на първа инстанция”.

В реплика Цветанов заяви: „Задкулисието ме осъди на първа инстанция. Знаем, че вие сте част от това задкулисие, от организираната престъпност”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 4752 |18.06.2014 Местан: Война няма да водим . 32| 5699 |17.06.2014 К.Каракачанов:Президентът не пожела да участваме в КСНС . 20| 7430 |17.06.2014 Кадиев: Няма време . 48| 5453 |16.06.2014 Р. Гечев: Конфликтът Пеевски-Василев няма общо с "Южен поток"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads