Реклама / Ads
0| 5061 |30.08.2016 НОВИНИ

ГЕРБ: Нинова се скри зад инициативен комитет за ген. Радев

.
Корнелия Нинова нека да си гледа своята партия, защото явно толкова й стига куражът - да се скрие зад инициативен комитет. Няма силите да поеме политическата отговорност, колкото и смела да се прави, коментира Караянчева, използвайки факта, че пленумът на БСП днес реши инициативен комитет да издигне президентската кандидатура на генерал Радев.
 
Генерал Радев и Корнелия Нинова и всички останали от опозицията трябваше да се радват, че един балканец, какъвто е нашият премиер, отиде при Еродган, отиде при Меркел и постави в центъра на вниманието проблеми, които нас ни интересуват. Това пък заяви зам.-председателят на парламентарната комисията по отбрана Валентин Радев пред журналисти, по повод посещението на премиера Бойко Борисов в Турция и в Германия и критиките от страна на опозицията.

Толкова неща изчетох и имах чувството, че аз съм бил там, продължи герберът. Той поясни, че премиерът се опитвал да бъде със силните около нас. Съседът никой не си го избира, отсече Радев. Той коментира твърденията, че се задават още 2 млн. бежанци, изтъквайки, че капацитетът на Държавната агенция за бежанци е 5 300 места. „Ако това ни се струпа тук, знаете ли какъв разговор ще водим. Въобще няма да питаме за Корнелия Нинова тогава“, коментира Радев.

Нека другите партии да погледнат в себе си и да намерят най-добрия кандидат, за да се получи едно добро състезание, призова на свой ред зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Ние имаме своя кандидат. Той ще бъде обявен на 2 октомври, изтъкна тя. Очаквано Караянчева остро "скочи" срещу лидера на БСП Корнелия Нинова, заради искането й в Народното събрание да бъде изслушан премиерът Бойко Борисов за Турция.

По повод заявеното от лидера на ДСБ Радан Кънев, че и през следващия парламентарен сезон отново партията му ще бъде в опозиция, герберката отсече, че отдавна не го слушат и не се интересуват от неговите приказки. Това е човек, който няма представа от реалната ситуация, той се информира през „Фейсбук“ и всяка една негова медийна изява е възможност да покаже колко много знае, а всъщност на практика това е само и единствено PR ефект, изригна Караянчева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4763 |29.08.2016 ГЕРБ: Стига трикове, Радан Кънев! . 1| 4105 |29.08.2016 Нинова: Турция рекетира ЕС и нашият премиер е говорител на този рекет . 7| 8925 |11.08.2016 Нинова: Ще спечелим президентските избори! . 0| 4945 |10.08.2016 Корнелия Нинова: Руснаците разобличиха Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads