Реклама / Ads
13| 7092 |25.02.2018 НОВИНИ

Гербери като Матросов: Гинка ще каже за ЧЕЗ, когато Нинова каже за ”Техноимпекс”

.
Антон Тодоров и Делян Добрев
Гербери обвиниха Нинова в лъжа и обявиха как купувачът на ЧЕЗ-България - Гинка Върбакова и фирмата й, щял да каже как финансира сделката, когато лидерката на БСП обяви как е участвала в приватизацията. На амбаразурата в защита на премиера и герберската позиция застанаха Делян Добрев и Антон Тодоров.
 
Депутатът и шеф на енергийната комисия в парламента Делян Добрев, който при новината за продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова и фирмата й "Инерком"  бе нервен, сега заяви заяви, че вече е спокоен и обвини Нинова и БСП в лъжа. Причината - замесването на ББР в случая.

"Лъжа е, че ББР ще финансира сделката за ЧЕЗ. Нагла лъжа е това, не само защото не е вярно, а и защото публична информация по темата е публикувана още на 15 февруари в сайта "Медиапул". Няма как лидерката на БСП да не е знаела тази публична информация, която е отпреди да бъде обявен купувачът", заяви Добрев.

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров , който подаде оставка след случая с опит за заплаха към журналиста Виктор Николаев, също се включи в коментарите по темата. Той нарече поведението на БСП "политическо отровителство". И добави: "Гинка ще каже откъде взе пари за ЧЕЗ, когато Корнелия Нинова каже откъде взе пари за приватизацията на “Техноимпекс”, каза Тодоров, връщайки се към старите атаки на ГЕРБ срещу социалистката заради участието й в приватизация.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8219 |25.02.2018 Руските хокеисти пяха химна акапелно, докато звучеше този на Олимпиадата . 0| 4835 |21.02.2018 Гласуват оставката на Жаблянов като зам.-председател на НС . 1| 4771 |19.02.2018 Николай Николов: Като разширяват ”зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads