Реклама / Ads
3| 2907 |21.10.2022 НОВИНИ

Гешев се чалдиса, цитира Апостол Павел от Новия Завет

.
Иван Гешев
Главният прокурор Иван Гешев съвсем се чалдиса. След като преди време заяви, че е инструмент в ръцете на Господ, сега започна да цитира Апостол Павел от Новия Завет. Влезе разбира се, както прави напоследък, и в ролата на политик.
 

 Виждам, че проблемите на хората с престъпността, цените, галопиращата инфлация, дали ще сме на топло и светло през зимата не са проблем за някои “политици”. Това каза Гешев по повод на информацията, че "Демократична България" са внесли Закон за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), предаде БГНЕС.

 

Част от промените предвиждат разследване на главен прокурор и неговите заместници.

Според предложението разследващи органи по дела за престъпления, извършени от гл. прокурор са служители от МВР, назначени на длъжност “разследващ полицай”, определени със заповед на министъра на вътрешните работи и служителите от Агенция “ Митници”, назначени на длъжност “‘разследващ митнически инспектор” и определени със заповед на министъра на финансите по предложение на директора на Агенция “ Митници”. Как ще коментирате? От вас научавам. От това, което ми казвате, се потвърждава тъжната констатация, която направих пред в. "Капитал", че в това Народно събрание няма юристи.

 

"Това вече наистина почва да прилича на болестна фиксация и съвпада с интересите граждани на Руската федерация, както се видя. Последното е случайно, разбира се. Тъжното е, че по средата на конституционна криза / трети ден се избира председател на НС / някои хора продължават да мислят за себе си, а не за българските граждани:

 

Прокуратурата отново призовава за диалог в интерес на хората, за да се спре бума на престъпността. Готови сме да изложим своите експертни аргументи пред всички парламентарно представени партии в интерес на България. Надявам се, че няма пак да се уплашат. И не знам, защо се сещам за едно послание на Апостол Павел до римляните от Новия Завет: Всички се отбиха от пътя, вкупом непотребни станаха:

"Няма кой да прави добро: Няма ни един", каза още главният прокурор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4762 |20.10.2022 Андрей Янкулов опроверга тезата на Гешев за бум на престъпността . 15| 20787 |20.10.2022 Гешев: Разследването за банкнотите и кюлчетата ще приключи скоро . 1| 4723 |20.10.2022 А защо не правителство с мандат на ДПС? Хем ще решат казусите с Борисов и Гешев . 4| 2699 |19.10.2022 Гешев се жалва, че прокуратурата била подложена на атаки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads