Реклама / Ads
43| 23445 |12.11.2021 ГЛАСЪТ

Гоним двамата, третият поема към затвора и може да оцелеем. Иначе нямаме шанс

.
Цацаров и Гешев Източник: БНТ
Всеки, който е имал сили и нерви да издържи двете изяви на Бойко Борисов по бТВ и след това по Нова тв, е разбрал, че си имаме работа с болен човек, разполагащ с откраднати милиарди, армия от „калинки“ и медии за лично ползване. Разбрали сте също, че докато този човек си играе с вас, нито вие, нито децата ви ще са в безопасност.
 

Отдавна знаем че нещо трябва да се направи, за да имаме поне шанс за някакво бъдеще като страна от цивилизования свят. Нещата наистина са или той нас, или ние – него. Няма средно положение.

 

Стигаме до екзистенциалния въпрос: Какво да се направи?

 

Отговорът: Да бъдат отстранени Иван Гешев от прокуратурата и Сотир Цацаров от КПКОНПИ. Не ми говорете, че трябвало да се реформират системи, структури, да се пипа Конституцията и прочие дъвки. Нищо такова. След изборите се извикват тези двамата в парламента и им се обяснява, че са част от мафиотския модел на Борисов (те го знаят отлично) и нямат повече място в живота на страната в ролите, които са сега. Довиждане.

 

Статуквото ще се опита да ги спасява като спъва по всякакъв начин работата на парламента. Това не бива да се позволява!

 

След като се отпуши този токсичен бент, ще започне здравословното изрязване и лечение на раковите тумори из цялата държава. Ще бъде животоспасяващ процес.

Без това нищо няма да се промени, разберете. Махнат ли се тези двамата, Борисов отива в съдебната зала, а оттам… каквото покажат доказателствата за нечовешките му извращения спрямо българите и България.

 

Не са само те, разбира се, но те трябва да са първите.

 

В ГЕРБ и ДПС са неспокойни, защото знаят какво са вършили и какво се полага за това в правова държава. Нека станем такава.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 30717 |12.11.2021 Патология: Борисов мрази Радев от любов, търси стар телефон и застреля Лозан Панов . 21| 16415 |11.11.2021 32 години „игра на калмари“ в български вариант – зловещ модел и погубени съдби . 41| 170480 |10.11.2021 Герджиков се оттегля от кампанията? Би било достойно . 33| 67295 |10.11.2021 За ”него” има само два пътя: При санитарите или при надзирателите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads