Реклама / Ads
0| 4540 |25.09.2017 НОВИНИ

Хасковски зам.-кметове хвърлиха оставки

.
Дарик
От общинската структура на ГЕРБ в Хасково признаха за напрежение между партията и кмета на общината Добри Беливанов, който бе издигнат от тях. Час преди края на работния ден на 25 септември двама от тримата зам.-кметове подадоха оставка. Евгени Консулов и Милена Трендафилова представиха и мотивите си пред медиите.
 
"Всяко начало има и своя край. Месеци наред общината се занимава със сплетни и интриги, общо взето занимава се със себе си, вместо да се занимава с реалното решение на проблемите на града", каза Консулов.

"До голяма степен сме безсилни да решаваме проблеми, тъй като реално комуникацията ни е доста влошена и то не от вчера", обясни от своя страна Трендафилова.

В декларация, разпространена от хасковската структура на ГЕРБ, се посочва, че кметът не се е справил с бедомните кучета, бездействал е по проблема с водата с уран, не се е справил и със снегопочистването миналата зима.

Кметът на Хасково е в отпуск и е в чужбина. По телефона за Дарик той заяви, че не може да направи коментар, защото не се е запознал с мотивите на заместниците си, а по отношение на декларацията на ГЕРБ той каза "анонимници".

"Не сме вземали все още решение дали да бъде искана оставката на кмета Добри Беливанов, но и това е доброволен акт на всеки, от който личи неговият морал"- така народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев коментира размяната на позиции в медиите с кмета Беливанов и допълни: "Аз смятам, че ние постъпваме принципно и честно, казваме какви са проблемите, заявяваме нашето отношение към тях. Много е жалко, че това се случва, но аз самият ще продължа да помагам на града, както съм го правил винаги".
 
Дано нещата продължат да се развиват в правилната посока, казва още Добрев и признава, че за съжаление е песимист.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3938 |14.09.2017 Депутатите отхвърлиха ветото върху Закона за опазване на околната среда . 0| 4353 |27.08.2017 Майка и дъщеря се нахвърлиха на ченгета пред посолство в Македония . 13| 12349 |18.08.2017 Само във Фрог: Шефовете в Антикорупция на ДАНС хвърлиха оставки . 0| 6085 |04.08.2017 Адска жега в София, температурите в автобусите прехвърлиха 37 градуса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads