Реклама / Ads
18| 9292 |01.10.2021 НОВИНИ

Хора от Световрачене пропищяха от зверските побои на Венци Боксьора. „Тук няма живот“, признават жертвите

.
Венци Боксьора влачи човек Източник: НТВ
Хора от софийското село Световрачене пропищяха от нечовешкото насилие на местния бабаит Венцислав Дамянов-Боксьора. Кадри, излъчени по НТВ, показват как той пребива хора. Върху някои от тях той се упражнява, сякаш са боксова круша. По време на издевателствата се вижда, че здравенякът танцува на чалга.
 

Последният погром на Боксьора е бил в петък, когато потрошил местна кръчма, като набил собственика. Посегнал и на жена от персонала. В момента е арестуван за 72 часа. Няколко човека, станали жертва на Дамянов, намериха сили  да разкажат потресаващи неща за издевателствата, на които са подложени местните хора.  

 

Един от тя обясни: „Иван е последният пострадал. Страх го е да се покаже. На 32-ти вечерта Дамянов влиза в казиното и пребива наемателя на ресторанта. Започна да малтретира и служителката. Почти всички бизнеси фалират заради този човек. Той така прави навсякъде. Хората ги е страх да се даде гласност.  Иван се опита да избяга. На следващият ден това лице прави погром в заведението“.

 

Битата служителка допълва: „На 23-ти вечерта Венцислав дойде и искаше да пие водка. Ние не предлагаме. Повика Ванката, седна си, говориха. Започнах да чистя и се чу как се сменя тона в залата. Видях, че е хванал Ванката през гърдите и го блъсна.  Натисках паник-бутона и започнах да се приближавам бавно към вратата. Той ме хвана и ме влачи. С тупаница, започна да ми говори пред лицето как ще ме смаже. Седеше пред лицето ми, все едно ще ме целува. Дойдоха сотаджиите и той ги размятваше. Беше пиян. Те не можеха да се оправят с него. На следващият ден беше задържан от органите на реда. Лежал е в затвора“.

 

Друг човек, също жертва обясни: „Искаше да работя като дилър за него с побой и отвличане. Закараха ме на един язовир. Имаше 20 минути тежък побой. Дадох жалба и нямаше никакъв резултат“. Друг потърпевш допълни: „Появи се пред дома ми и се опита да ми наложи да работя за него. Отказах, но последният път ме наби. Подадох жалба, но до днес няма никакъв резултат от нея“.

 

Мъж, потърпевш от Боксьора също разказа: „Нападна ме в един подлез, ограби ме. Отидох във второ районно, защото с лопата ми счупи черепа. Полицаите ме обиждаха, че Венци е много точен.  Ловиха го в Пловдив с хероин, с оръжие. Заплашваше ни с Даниела Иванова- каза, че е шефка на убийството в софийско градско. Подавал съм сигнали срещу това лице и нищо. Задържан е, но сигурно ще го пуснат скоро. Повече от 10-15 човека са потърпевши. Хората имат страх, не искат да пускат жалби. Тук няма живот“.

 

Твърди се, че Венци Боксьора може да се чувства безнаказан, тъй като е свидетелствал по дела и по всяка вероятност очаква, че прокуратурата ще стои зад гърба му.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3370 |28.09.2021 Мартин Димитров: Хората не трябва да бъдат плашени с Виденова зима . 16| 3726 |28.09.2021 Проф. Иво Петров: Страховете на всички хора за ваксините са безпредметни . 1| 3062 |28.09.2021 Петър Витанов: Левицата стои монолитно зад Радев, но той обедини много хора и отвъд нея . 6| 3264 |27.09.2021 Алибегов скочи на Кацаров: Няма как виден антиваксър да убеди хората да се ваксинират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads