Реклама / Ads
111| 7057 |10.02.2021 НОВИНИ

Христо Иванов: Няма да управляваме в мандат на ГЕРБ, БСП и ДПС

.
Христо Иванов
Имаме предварителен публичен разговор с партии. Обявихме 12 приоритета, по които ще работим с всички. Ще ги внесем още първия ден на Народното събрание и по тях няма да правим компромиси. Бихме участвали в управлението. Но не може да бъде управление в мандат на ГЕРБ, БСП и ДПС. Това заяви Христо Иванов.
 

Ние трябва да кажем какво искаме да направим. Няма да стане трик. Ще се поемат ясни ангажименти. Търсим припокриване по тези приоритети, допълни той пред Нова телевизия.


Ще видим отношението на Мая Манолова и Слави Трифонов по отношение на Гешев, по реформата в правосъдната система, по отвоюване на регулаторите, по осигуряване на икономическа свобода, по оношение на бухалките на Специализирания съд. Държавната администрация трябва да намалим със 70 процента, посочи лидерът на "Демократична България"

 

Политически лидер коментира пресдстоящите избори: Не си търсим причина, за да оспорим изборния резултат. Искаме процедури и рестарт за честното провеждане на вота, заяви Иванов.


Нека членовете на Избирателната комисия да е съгласят да бъдат снимани, за да има честни избори. Нека всички да можем да видим изборния процес, призова още той.


Една бюлетина може да стане невалидна с едно драсване на химикала,  допълни Иванов.



В Турция има автентични български демократи, които няма да гласуват за Доган и да се водят по Ердоган. ДПС ги плаши, коментира Христо Иванов.


Политиците трябва да направят така, че всички българи в чужбина да могат да гласуват. А не Валери Сименов да казва "да си хванат самолета". Тези хора ще искат да гласуват срещу наглостта и Симеонов, обясни съпредседателят на Демократична България.


Засега виждаме, че Външно министерство опитва да си свърши работата. Въпросът е принципен, а за един или два гласа, коментира още Иванов темата за българите в чужбина.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2919 |09.02.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Христо Ботев“ . 13| 3399 |09.02.2021 Изборни (не)известни: Още няма здравен протокол. ЦИК разбрала от медиите, че членове ще се ваксинират . 10| 4246 |09.02.2021 Ден 216: Протестът няма да спира до изборите . 14| 3160 |08.02.2021 Александър Сиди: Няма разговори между ВМРО и ГЕРБ за съвместни листи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads