Реклама / Ads
49| 4952 |11.12.2010 НОВИНИ

Я. Янев: Един ден РЗС ще управлява държавата

.
Я. Янев
РЗС имали амбицията да станат втора политическа сила на местните избори, а на президентските избори да имат своя самостоятелна номинация за президент и вицепрезидент.
 

В България скоро ще има обрат на политическите процеси, ще стане онова, което нашият народ иска вече 20 г., обяви тържествено лидерът на РЗС Яне Янев на Националната конференция на партията по повод 5 г. от учредяването й в зала "България".

РЗС има амбицията да стане втора политическа сила на местните избори, а на президентските избори да има своя самостоятелна номинация за президент и вицепрезидент. Няма да се поколебаем да кажем кой кой е в нашата държава, защото България трябва да знае истинския образ на Бойко Борисов, закани се Янев и обеща действията на РЗС да доведат до радикална промяна на обществените настроения, защото това правителство нямало интелект, компетентност, експертиза и външна подкрепа. България да бъде повече унила нация, чакаща своя спасител и месия.

Направих много грешки, като се предоверих на хора, които са минали през много партии, но най-големият ми грях е, че забавихме учредяването на младежката организация на РЗС, каза Янев и се зарече в следващия парламент РЗС да не пуска ренегати и хора, изпратени с подлост. Голяма част от листите щели да бъдат изпълнени с млади хора, професори, доценти, технократи, можещи и знаещи хора, които да създадат новия елит на нацията.

Това вредно и опасно за България правителство да си отиде предсрочно от политическата сцена, поиска Янев. До 10-та година от учредяването на РЗС България ще има нова българска Конституция с ясни правила за истински правов ред, зарече се той.

НС пък ще се състои от 100 достойни българ
и, а българските граждани без пречка ще могат да предизвикват референдуми. На България не й е необходим полицейски режим, огромна част от полицейските сили ще отидат на пряко подчинение на кметовете. РЗС през тази година ще става все по-голяма и мощна партия, ще има издигнати самостоятелни кандидатури за кметове и общински съветници. РЗС си поставя за цел до няколко години да създаде истинска дясноконсервативна алтернатива за България, изброи задачите Я. Янев.

Ив. Костов да изкара министрите си от властта и тогава да говори за герберските недоразумения, поиска още Янев и призова страната да се върне към стабилен двупартиен модел със стабилна левица и стабилна десница, пък РЗС ще се стреми да обедини всички дясномислещи хора в България.

Ситуацията у нас Янев обобщи така:
- милиционерщината може да бъде толкова опасна, колкото антисемитизма на отиващата си партия "Атака";
- БСП спи летаргичен сън и не може да разбере какво се случва;
- ДПС се договаря тайно с ГЕРБ;
- Бойко Борисов прави всичко възможно обръчите да се моделират в ново съотношение 50%:50%;
- българските журналисти не носят вината на собствениците си. Един ден, когато РЗС получи доверието на българите да управлява държавата ще направим публичен регистър кои са собствениците на медии у нас, за да може обществото да знае от кой получава информация, съобщи още Янев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5254 |10.12.2010 Я. Янев: М. Найденов си е платил 500 000 лв. на БТВ за реклама . 36| 5691 |07.12.2010 Янев: Очаквам Бойко да извади скалпел . 3| 4362 |15.10.2010 Яне Янев: Прокурори изпълняват политически поръчки . 5| 4819 |24.09.2010 Я. Янев: Не искаме СССР-ска Конституция, а европейска!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads