Реклама / Ads
11| 10383 |04.06.2020 НОВИНИ

Илиян Василев: Авто-конграчулейшънсите на ББ и на Мутафчийски да не ви изненадват

.
Илиян Василев
Авто-конграчулейшънсите сутринта на ББ и на Мутафчийски не трябва да ви изненадват. Излезе, че главният епидемиолог на Швеция през цялото време им е бил конкурент, неприятна опозиция. Те нямат конкуренция, защото шведският глава на щаба е епидемиолог, а нашия е хирург, тоест не му е в категорията.
 

Като всеки човек на висок пост шведът има равнище на задължителна самокритичност, което е характерно за просветените, културни и отговорни хора. Той не прибягва до евтини трикове - с ковчези, ще умират яко и прочие съставомерни деяния, за да плаши хората, за да ги стресира, а им говори спокойни, внимателно, с идеята че са заедно в бедата.


В същност този щаб и неговите разпореждания, почти всичко което са говорили, са незаконни. Виждате как заповедите на министъра падат една след друга.
Щабът е нищо, някакви консултанти на правителството и с какво основание изобщо отчитат успехи като съветници.

Правителството дължи тази равносметка.


Нашите бюрократи се мислят за непогрешими и не допускат и мисъл, че нещо не са направили както трябва.


Хисапът ще го правим есента, и за починалите, и за заразените, и за сривът в икономиката, и за бедността, и за отложените и отказани медицински грижи, които вече увеличават броя на починалите. Да не говорим тежките увреждания на психиката на нормални хора, питайте психиатрите. Борисов и Мутафчийски отчитат само изгодната им статистика.


Нямало заразени, сравняват 40 хиляди открити заразени в Швеция /там където реално тестват много/ и нашите няколко хиляди, защото тествахме много по-малко. Елементарни манипулатори.


Радвам се само едно, че хората се събуждат и генерал Мутафчийски няма шанс да прави политическа кариера. Приключи.


А за кражбите и далаверите тепърва чакайте разследвания. И пак прокуратурата ще гледа встрани, а премиерът и министрите ще мълчат.

 

Илиян Василев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8738 |03.06.2020 Илиян Василев: Гешев отстрелва кадри на патриотите и бизнесмените им . 19| 15572 |29.05.2020 Илиан Василев: Пеевски иска да изтръска поредния богат българин за да му вземе парите през Гешев . 14| 19334 |29.05.2020 Илиян Василев: Няма да има битка между Пеевски и Борисов - това са маневри преди договаряне . 20| 40828 |23.05.2020 Илиян Василев: Много груб сигнал изпращат към разследващите журналисти мутрите на власт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads