Реклама / Ads
14| 9741 |21.03.2021 НОВИНИ

Илиян Василев: Не знам дали стадният имунитет не се предшества от стадна злоба

.
Източник: БГНЕС
Примитивното отново избуя при вестта че професор Чорбанов е в болница с двустранна бронхопневномия. Стигна се дотам, че ”добри” хора, праведници по темата, не му пожелават оздравяване, думите им звучат като смъртна присъда?!Защото имал друго мнение. Не бил се ваксинирал, говорил различно от Щаба. Не съм сигурен дали стадния имунитет не се предшества от стадна злоба или стадното оскотяване.
 

Както винаги съм твърдял, в епицентъра на криза, в която никой не е пророк, имаме остра нужда от инакомислещи. Доказа се че никой няма монопол над истината.


Като се започне от СЗО, които направиха куп гафове в начало, до нашия щаб, който затваряше Витоша и паркове, пред Мутафчийски, който успокояваше народа с прогнозата, че ще се мре яко /което си е съставомерно отвсякъде/, професор Чорбанов даде друг ъгъл, включително по темата ваксина, която разработваше с колектив. Не получи никаква подкрепа от държавата, но затова Великия кормчия ни светна онзи ден, че близкия му Домусчиев ще започне да произвежда чужда ваксина. Отчаян пиар за да маскира провала с ваксинирането.


Защо не Актавис, защо не Софарма, които се занимават с лекарства за хуманна медицина никой не ти казва.


Професор Чорбанов каза това, което и ЕМА потърди онзи ден с ваксината на Астра Зенека. Не са достатъчно изследвани. За това макар че от европейската агенция добавиха "за тромбите" като страничен ефект, нашите пропуснаха. Но Чорбанов е грешник.


И знаете ли какво е трагичното, доминантата на процесите в подсъзнението, КОВИД религиозния фанатизъм. Като се надяват омразата им към Чорбанов да им купи индулгенция пред Господа да не ги хване Ковид? Да се спасят по единично. Зийлоти.
Аз също не съм си направил ваксина, пак по същите причини. Ще си направя, не съм противник. Не мога и да бъда, след като съм си правил в миналото.


И ако утре заболея да знаете, няма да си променя мнението. Независимо от изхода. Защото не приемам новите, единични истини без съмнение, като стадо. Съмнявам се, мисля, значи съществувам - по Картезий.


Никога не бих дори си помислил да пожелая друго, освен оздравяване и успех в битката с която и да е болест, на всеки, и на Мутафчийски, и на Борисов, и на Кунчев, и на Ангелов, и на Доган, и на Пеевски и т.н. Трябват ми живи, за да споря с тях.


Въпрос на ценности.


И на професор Чорбанов желая оздравяване. Нужен е за да направи българската ваксина.

 

Facebook, Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 8877 |20.03.2021 Илиян Василев: Целта беше да изтръгнат едно ”конграчулейшънс” от САЩ . 8| 22383 |19.03.2021 Илиян Василев: Гешев и Борисов се метнаха да вдигат медиен шум с арести . 0| 4008 |19.03.2021 Знаменателен ден: Люба Кулезич има рожден ден, а на ”Хемус” откриват ремонт на тунел, започнал преди години

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads