Реклама / Ads
0| 29180 |28.07.2022 НОВИНИ

Илиян Василев: Митрафанова напомни на Радев, че се очаква от него да приеме ултиматума на Газпром

.
Митрафанова напомни на Радев, че се очаква от него да приеме ултиматума на Газпром и служебното правителство да поднови доставките на руски газ. Заедно с това, тя излезе от медийна изолация, която и наложиха от МИД, и напомни кой и защо свали правителството на Кирил Петков. И отново позната схема - интервю, което дава на ТАСС, която пък се цитира от български медии. Няма да и падне достойнството да общува с българска медия, я.
 

Избори идват и трябват много пари за да се купят от "правилните партии". Рашков го няма, и Радев ще позволи да се развихри търговията с гласове.


Без договори с Газпром, няма връщане на корупционни пари за да се финансират ГЕРБ, ДПС и Възраждане.


И тук не става дума само и толкова за текущия договор, който изтича в края на годината и за кой днес Петков каза, че има осигурени количества от ВПГ. А за нов договор.


Именно за да блокира седемте танкера с ВПГ на Петков, днес Румен Радев разигра сценката с видимия само от него "колапс" на ернергетиката, за да може в условията на екстремна ситуация да се яви като спасител и нареди приемане на руския ултиматум.
В допълнение очаквам Радевото служебно правителство да направи всички необходимо за да блокира интерконектора с Гърция /там предстоят завършване на процедури, след приключването на строителството/.


Изобщо ще видите истинското лице на Радев.


Но за целта му трябва атлантическо лице под наем в служебното правителство. Както СДС служи за десен заслон на ГЕРБ. Не случайно, ги нарекоха мутанти.


Има вече избрани "атлантици", които трябва да покрият медийно договора с Газпром. Като Дани Митов в ГЕРБ. Лице под наем.


Изобщо Радев ще се развихри. Правило днес Нинова му напомни - когато Гешев нахлу в президенството, всички тези, които сега предаде, го защитиха. Днес той ги удари в гръб.
 
 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 18131 |27.07.2022 Илиян Василев: Предизборната коалиция между ПП и ДБ е силен мобилизационен ход. Дано ПП оценят и приемат . 0| 18233 |24.07.2022 Илиян Василев: ИТН никога не са искали да управляват, само да опитомят очакванията за промяна . 0| 27793 |23.07.2022 Илиян Василев: Платено е на ИТН да няма правителство . 0| 3239 |22.07.2022 Радостин Василев: Ако другата седмица няма развитие, отиваме на избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads