Реклама / Ads
21| 4440 |31.03.2021 НОВИНИ

Илиян Василев: Пикът на пандемията бе управляван така, че да съвпадне с изборите. Ще видят разярен народ пред урните.

.
Илиян Василев
Прекрасният, несравним, безпрецедентен начин по който управляваха кризата с КОВИД-19, ще даде резултат. Те си мислеха, че ще намалят избирателната активност и народът ще се уплаши, а се получи точно обратното - активираха протестния вот в по-голяма степен, отколкото да мобилизират твърдото ядро на ГЕРБ.
 

Това пише в профила си във Фейсбук Илиян Василев.

 

„Готвят фалшификации и манипулации, но изненада, гледайте редовните и особено извънредните предавания на Алтернативите /ФБ и ЮТЮБ/ и редовното издание на Алтернативите от 18 часа на 5 и 6 юни.

 

Имаме горещи новини и изборни резултати, преди ЦИК и Информационно обслужване да могат да ги „обработят“.

 

Пикът на пандемията бе управляван така, че да съвпадне с изборите - и ще видят разярен народ пред урните. Всички разчитат на този протестен вот, който трудно се прогнозира, за това последните послания на партиите ще бъдат важни.

 

Държавният департамент на САЩ „случайно“ изпрати мнението си четири дни преди изборите. Разбира се личното си мнение, не това на цялата страна и всички американци, както ще ви кажат представящите мнението на САЩ „експерти“ министри и заместник министри на външните работи на България. То логично доразвива личното мнение на двамата сенатори, което още по-случайно беше в първия ден на предизборната кампания.

 

Борисов така и не разбра, че това, че от Запад се правят, че го подкрепят в борбата с шпионите, или театъра, който той представя с подобен сюжет, по никакъв начин не означава, че не са преценили, че е изчерпан политик, на който не може да се вярва. Вашингтон и Брюксел подкрепят политики, принципни насоки.

 

5 април ще бъде много важен и интересен ден. Ден първи от началото на промяната и краят на Борисов като политик.

 

Голям ден. Освобождение.

 

И нека играта на разграничаването от Пеевски и Борисов започне сега! Кой иска да се асоциира с губещ отбор?“

 

Facebook, Ilian Vassilev




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4333 |29.03.2021 Адв. Васил Василев: Уредбата за отговорността на главния прокурор е смешна и нелепа . 27| 10217 |26.03.2021 Илиян Василев: И с опрян в главата пистолет, пак няма да дадат оставка . 0| 5601 |23.03.2021 Илияна Йотова: Недопустима поправка, насочена срещу България, готвят евродепутати в резолюция за РСМ . 14| 9717 |21.03.2021 Илиян Василев: Не знам дали стадният имунитет не се предшества от стадна злоба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads