Реклама / Ads
11| 10387 |17.04.2019 НОВИНИ

Илиян Василев: Прокуратурата отдавна е ”ударена” от самата себе си

.
Илиян Василев
Цацаров върви към края на мандата си и тъй като е тотално провален на тема корупция, отчаяно се нуждае от поне един случай на наказан корумпиран държавен служител. Цената на тази болна амбиция се плаща от Иванчева и Петрова. Тъй като Гешев бе един от кандидатите, се опитва да изчисти терена за следващкия ”Цацаров” като обяви в типично руски образец ”Родината в опасност”.
 

Сега обърнете внимание на феноменалната логика в изказването на другаря Гешев. Тъй като прокуратурата е основния фактор в делото Иванчева, излиза че прокуратура удря прокуратурата.


След това Космосът крив - не сте толкова тъпи, напротив, но няма степен на пленяване на публиката, която да издържи всичките ви зулуми. Защото всяка присъда, в последна сметка, трябва да бъде приета от обществото като базисно справедлива. 


Мотивите на Хинов са смешни - натрупват мотиви в това че Иванчева бавела преписки !? за да изведат че можела да иска подкуп. След това приемат и осъждат само по показания на Ваклин, като СРС са удобно фризирани. И на съдията изобщо не му е направило впечатление, че подобни "доказателства" ще гръмнат във всеки европейски съд. Адски съм навит Хинов и Гешев да поемат сметката на присъдата срещу българското правосъдие, което неминуемо ще последва, защото става въпрос за нарушени човешки права - право на справедливо и безпристрастен съд. 





И не е въпрос на пиар на публиката, тя е консуматор на вашите цацаровски "новини". Всичко, на което сме свидетели, произтича от системни грешки на Гешев и Цацаров - като се започне от Давид срещу Голиат - идиотския арест на улицата, пред идиотските свидетели - които едните се отметнаха, а другия ако се яви на детектор на лъжата ще извади машината от строя. И накрая - схемата със съдията.


Прокуратурата в този смисъл отдавна е "ударена" от самата себе си, от собственото и бездейстивие, от корупцията в която участва и която закриля, от първия акт на КПКОНПИ който бе за да оневиниПеевски!?.


Гешев отговори ли за имотите?! Или си мисли, че бурята е отминала?! С този имидж изобщо на какво се надява?

 

Илиян Василев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 7223 |15.04.2019 Прокуратурата иска КПКОНПИ да каже колко е похарчено за делото срещу Цветан Василев . 7| 6120 |14.04.2019 Прокуратурата поиска по 20 години затвор за Иванчева, Петрова и Дюлгеров . 3| 7252 |12.04.2019 Фрогоко: Спецпрокуратурата и КОНПИ отново подхванаха р-н „Младост” . 5| 4540 |11.04.2019 Прокуратурата и КОНПИ проверяват Крум Зарков заради имоти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads